Wagner AnitaAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Wagner Anita-ről van szó. A Wagner Anita-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Wagner Anita-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Wagner Anita-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Wagner Anita-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Wagner Anita-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Diagram elhelyezések
Az adatok magyarázata
Egyedülállók
Csak menj el
  NÁL NÉL 1Sablon: Infobox diagram elhelyezés / karbantartás / NR1 link 1984.05.15 (10 hét)

Anita Wagner , szül Anita kulcs , (született December 22-, 1960-as években az a Hartberg-Fürstenfeld kerület ) egy osztrák énekes .

Részvétel az Eurovíziós Dalfesztiválon

1984-ben az akkor még viszonylag ismeretlen Anita Spanner részt vett az Eurovíziós Dalfesztivál osztrák elzetes döntéshozatalában . A Brigitte Seuberth által komponált és Walter Müller sms-ben szerepl Einfach weg cím dalával egyértelmen érvényesülni tudott a második helyezett Gitti és Gary duóval szemben, és ezzel elnyerte a jegyet Luxemburgba , ahol az elzetes forduló versenyzje, Gary Lux , legyen a háttérénekese. Az Eurovíziós Dalfesztiválon sokkal kevésbé járt sikerrel: mindössze öt ponttal - egy Írországból és négy Dániából - érkezett az utolsó 19 résztvev közé.

A verseny után

A gyenge teljesítmény ellenére versenyben való részvétele kereskedelmileg nagyon sikeres volt Ausztriában: els helyen bejutott az osztrák single toplistákra és tíz hétig a top 20-ban maradt.Anita több rekordot rögzített, de nem került vissza a listákra. 1991- ben ismét részt vett az osztrák kvalifikáción, és a Land in Sight cím dallal tíz résztvev között a hetedik helyet szerezte meg.

Kivonulás a zenei üzletbl

A kilencvenes évek közepén az énekesn, aki most Anita Wagner néven házas, kivonult a zenei üzletbl, és azóta jogi asszisztensként foglalkozik. Ns, két gyermeke van és a burgenlandi Oberdorfban él . 2008-ban visszatért a színpadra.

Diszkográfia / egyedülállók (válogatás)

  • Csak távol (1984)
  • Sikerült
  • Föld a látásban (1991)
  • tudtam
  • Felébreszted bennem a tigrist

Lásd még

irodalom

web Linkek

Egyéni bizonyíték

  1. Diagramok AT
  2. Osztrák dönt 1991 ( Memento 2008. március 17-tl az Internetes Archívumban )
  3. - ( Az eredeti emléke 2009. október 11-tl az Internetes Archívumban ) Információ: Az archív linket automatikusan beillesztették, és még nem ellenrizték. Kérjük, ellenrizze az eredeti és az archív linket az utasításoknak megfelelen, majd távolítsa el ezt az értesítést. @ 1@ 2Sablon: Webachiv / IABot / www.hit4you.cc

Opiniones de nuestros usuarios

Fatime Vincze

Nagyon érdekes ez a bejegyzés a Wagner Anita., Azt hittem, már mindent tudok a Wagner Anita., Nagyon érdekes ez a bejegyzés a Wagner Anita.

Endre Balázs

A Wagner Anita nyújtott információk igazak és nagyon hasznosak. Jól van

Hanna Vámos

Valami mást kellett találnom a Wagner Anita, nem a tipikus dolgokat, amiket mindig az interneten olvasol, és tetszett ez a _változós cikk., Nagyszerű poszt a Wagner Anita