Vulesica AnitaAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Vulesica Anita-ről van szó. A Vulesica Anita-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Vulesica Anita-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Vulesica Anita-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Vulesica Anita-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Vulesica Anita-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Anita Vulesica még Anita Matija (* február 14. 1974-ben a müncheni mint Anita Matija Vulesica ) egy német színészn .

Élet

Anita Vulesica Zadarban ( Horvátország ) és Berlinben ntt fel . A berlini Ernst Busch Színmvészeti Akadémián tanult . Els eljegyzését a Theaterhaus Jena-ban töltötte be . Miután pozíciókat a Nationaltheater Weimar , a Sophiensælen és a Schaubühne Berlinben a Deutsches Schauspielhaus a Hamburg , a Neues Színház Halle , a Staatstheater Stuttgart , a Schauspiel Leipzig és a Schauspielben Frankfurt , tagja volt az együttesnek, a Német Színház Berlinben 2011-tl 2017-ig . 2015 óta saját szövegeket rendez és ír.

Különböz német sorozatokban és televíziós filmekben játszott, 2012-tl 2013-ig Agnieszka Sychowskiként ismét szerepe volt az Ein Fall für Zwei sorozatban . 2016 márciusától 2018 januárjáig Vulesica Anita Ulrike Stolze testvérként az In allerfreund kórházi sorozat együttesének tagja volt .

Filmográfia (válogatás)

Díjak és jelölések

web Linkek

Egyéni bizonyíték

  1. ^ Vulesica Anita a berlini Deutsches Theater honlapján
  2. Anita Vulesica a Schauspielhaus Graz honlapján

Opiniones de nuestros usuarios

Gyula Kalmár

Régen láttam ilyen didaktikusan megírt cikket a Vulesica Anita. Nekem tetszik

Nora Biró

Nagyszerű poszt a Vulesica Anita., Nagyszerű poszt a Vulesica Anita.