Vádirat (regény)Az internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Vádirat (regény)-ről van szó. A Vádirat (regény)-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Vádirat (regény)-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Vádirat (regény)-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Vádirat (regény)-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Vádirat (regény)-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Vádirat (Eredeti cím: Gray Mountain ) egy regénye az amerikai szerz John Grisham 2014.

cselekmény

Samantha Kofer dolgozik New Yorkban , mint egy ügyvéd , a legnagyobb ügyvédi iroda a világon. Munkája kevés örömet és kevés kiteljesedést okoz. A Lehman Brothers 2008 szeptemberi csdje után mindenütt ügyvédeket tömegesen elbocsátottak. Samantha szabadságon lesz, amennyiben egy évig ingyenes ügyvédként dolgozik az általa választott nonprofit szervezetnél. Aztán felajánlják neki a visszatérést. Hosszas keresés után Samantha munkát talál a Mountain Law Clinic nonprofit ügyvédi irodában Bradyben, 2000 lelket számláló városban. Gazdag ügyfelek helyett most szegény, hátrányos helyzet embereket képvisel.

Els Brady-látogatásán találkozik Donovan ügyvéddel, aki a bányászatról és a szennyezésrl mesél neki , valamint Mattie Wyattével, a Mountain Law Clinic vezetjével. Mattie elmeséli neki Donovan történetét: Apja örökölt egy darab földet, amelyet bérelt egy széncégnek. A társaság azonban nem fizette a bérleti díjat, és a szénbányászat által kiváltott iszapcsúszás elszakította a családi házat. Donovan anyja kétségbeesésbl megöli magát, ezért Donovan Mattie-vel együtt n fel. Késbb ügyvédként Donovan életét a szénvállalatok elleni harcnak szentelte.

Samantha a Mountain Law Clinicnél kezd dolgozni, Donovan pedig sétákat és városnéz túrákat mutat be neki a széncégek által okozott szennyezés bemutatására. Samantha elutasítja Donovan állásajánlatát, folytatja munkáját a Mountain Law Clinicnél, és találkozik Buddy Ryzerrel, a tüdgyulladással küzd bányásszal , aki Samantha segítségét kéri munkáltatója elleni perben.

Donovan pert indít a Krull Mining ellen a bíróságon, mert a vállalat tudatosan szennyezte a talajvizet 15 éve . Donovan korábban robbanóanyagokat lopott a Krull Miningtl perének alátámasztására. Emellett bíróság elé állítja Buddy Ryzer munkáltatóját is, mert az eltávolította az orvosi nyilvántartásokat annak érdekében, hogy megcsalja Buddy Ryzert nyugdíjából, valamint a fájdalom és szenvedés kompenzációjából . 2008. november 24-én Donovan megmagyarázhatatlan körülmények között meghalt egy repülgép-balesetben, ezért a benyújtott perek hamarosan megsznnek. Jeff, Donovan bátyja az ellopott Krull Mining dokumentumokat elrejtette a családi ingatlan barlangjában. Mivel Jeff és Samantha folytatni akarják a pert Krull Mining ellen, árnyékban vannak és fenyegetik ket, ezért Samantha fontolóra veszi, hogy visszatér New Yorkba. New York-ban ügyvédként nagyon fizetett állásajánlatot is kapott. Miután Buddy Ryzer kétségbeesésébl lelövi magát, Jeff kihúzza rejtekhelyükrl az ellopott Krull Mining dokumentumokat, aminek következtében lövöldözés következik üldözkkel, akik nyilvánvalóan a Krull Miningnél dolgoznak. Az iratokat biztonságba hozzák és átadják egy bírónak. Samantha elutasítja a New York-i magasan fizetett állásajánlatot, és azért marad Brady-ban, hogy ott állandó, de rosszul fizetett ügyvédként dolgozzon a Mountain Law Clinic-on.

irodalom

web Linkek

Opiniones de nuestros usuarios

Bernadett Bene

Valami mást kellett találnom a Vádirat (regény), nem a tipikus dolgokat, amiket mindig az interneten olvasol, és tetszett ez a _változós cikk., Nagyszerű poszt a Vádirat (regény)

Ervin Dudás

Néha, amikor az interneten keresel információt valamiről, olyan cikkeket találsz, amelyek túl hosszúak, és olyan dolgokról beszélnek, amelyek nem érdekelnek téged. Tetszett ez a cikk a Vádirat (regény), mert lényegre törő, és pontosan arról beszél, amit szeretnék, anélkül, hogy elveszne a haszontalan információkban., Ez egy jó cikk a Vádirat (regény)., Ez egy jó cikk a Vádirat (regény)

John Szabó

Köszönöm ezt a bejegyzést a Vádirat (regény), pont erre volt szükségem., Köszönöm ezt a bejegyzést a Vádirat (regény), pont erre volt szükségem.

Bernadette Mészáros

Nagyszerű poszt a Vádirat (regény)., Nagyszerű poszt a Vádirat (regény).