Traversi AnitaAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Traversi Anita-ről van szó. A Traversi Anita-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Traversi Anita-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Traversi Anita-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Traversi Anita-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Traversi Anita-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Anita Traversi (született július 25-, 1937-es a Giubiasco / Ticino ( Svájc ); szeptember 25-, 1991-ben a Bellinzona / Ticino) volt egy jól ismert svájci énekesn Olaszországban és német nyelv országokban az 1960-as.

Életrajz és mvészi munka

Traversi Anita zenés családban született. Az apa, aki lányát énekelni ösztönözte, dobos volt egy zenekarban. 18 évesen énekelt az olasz ajkú Svájc rádiózenekarának. A fiatal mvész az akkor népszer programokban vett részt, mint például a Zene határok nélkül és a Musique aux Champs Elysées . A lemezipar hamarosan tudomást szerzett Traversi Anitáról. 1959-ben megkapta els szerzdését Olaszországban.

Egy évvel késbb Adriano Celentanóval rögzítette a Piccola dalt , amely az olasz toplisták 9. helyére emelkedett. A két mvész más slágereket vett fel, többek között Ritorna lo Shimmy, Coccolona (Mama's Baby) és Gilliy .

Traversi Anita 1960. március 29-én részt vett az Eurovíziós Dalfesztiválon . A Cielo e terra cím dallal a 8. helyet szerezte meg. Aztán két másik svájci elzetesben énekelt a Grand Prix Eurovízión, de nem kapott helyezést. Idközben Ariola szerzdésbe vette a mvészt, és 1962-ben elkészítette a You white dove / A vörös rózsák koszorú cím kislemezt , amely nem jutott túl tiszteletre méltó sikeren. Hamarosan megjelentek a svájci televízióban, többek között a "Show-Boat" cím zenés körutazáson a svájci vizeken.

1963. június 15-én Traversi Anita részt vett a német Schlager Fesztiválon Baden-Badenben. Ott a második helyet érte el Ob cím dalával Bombayben, ob Rióban . A gyztes Gitte lett , én férfit akarok egy cowboyra . Az Ob Bombay, ob Rio , nem volt biztosított a nagy siker, hogy Margot Eskens tette , aki fedett dal .

1964. március 21-én a mvész ismét részt vett a koppenhágai Grand Prix Eurovízión. Az I miei pensieri-vel (angolul "A gondolataim") csak a 13. helyet érte el. 1967-ben és 1976-ban részt vett a Grand Prix Eurovízió svájci elzetes döntéseiben, de nem ért el túl jó helyezést.

1964-ben feldolgozta az As Tears Go By cím dalt , amelyet Mick Jagger , Keith Richards és Andrew Oldham írt Marianne Faithfull számára a német cím alatt: Es ist so schön, zu sein sein (hát: szeptember-hold ). Az 1965-ös énekelte a címe Mallorca alapján Paradise Of Love által Bernat Pomar .

Miután az énekest az alacsony eladások miatt az Ariola már nem produkálta, Anita Traversi 1970-ben átállt a Heco kiadóra . De nagy siker sem volt. Traversi Anita 1972-ben anya lett és kivonult a show-üzletbl.

Diszkográfia (válogatás)

 • Te fehér galamb (1962)
 • Lava (1963)
 • Akár Bombayben, akár Rióban (1963)
 • El amor (1963)
 • No no Signore (1964)
 • Honvágy a szerelemért (1964)
 • Olyan szép szerelmes lenni (1964)
 • rült rült (1965)
 • Mallorca (1965)

web Linkek

Egyéni bizonyíték

 1. https://www.youtube.com/watchv=Kob_WnT3Bmg
 2. http://www.youtube.com/watchv=mNiPQvm2aHg

Opiniones de nuestros usuarios

Mariann Vörös

Nagyon hasznosnak és élvezetesnek találtam a Traversi Anita talált információkat. Ha egy 'de'-t kellene mondanom, talán az lenne, hogy nem eléggé befogadó a megfogalmazása, de egyébként nagyszerű., A Traversi Anita szóló cikk nagyon hasznos és élvezetes., A cikk nagyon hasznos és élvezetes

Magda Halász

Köszönöm. A cikk a Traversi Anita hasznos volt számomra., Nagyon érdekes cikk a Traversi Anita

Karola Hegedüs

Nagyszerű poszt a Traversi Anita., Nagyszerű poszt a Traversi Anita.

Bela Szarvas

A Traversi Anita szóló információ nagyon érdekes és megbízható, mint a többi cikk, amit eddig olvastam, ami már sok, mert már majdnem egy órája várok a Tinder-randimra, és nem jön, szóval szerintem felültetett. Megragadom az alkalmat, hogy hagyjak néhány csillagot a társaságnak és szarok a kibaszott életemre

Aniko Timár

Nagyon érdekes ez a bejegyzés a Traversi Anita., Azt hittem, már mindent tudok a Traversi Anita., Nagyon érdekes ez a bejegyzés a Traversi Anita.