Tóth AnnamáriaAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Tóth Annamária-ről van szó. A Tóth Annamária-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Tóth Annamária-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Tóth Annamária-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Tóth Annamária-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Tóth Annamária-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Tóth Annamária
éremtáblázat

Ötversenyz , sprinter , távolugró

MagyarországMagyarország Magyarország
Nyári olimpiai játékok
bronz 1968 Mexikóváros Öttusa

Tóth Annamária (született Kovács ; született szeptember 14-, 1945-ben a budapesti ) egykori magyar sportoló , aki elssorban a megjelent öttusa , hanem mint egy sprinter , és hosszú jumper .

Azt ünnepelte legnagyobb sikert megnyerte a bronzérmet öttusa a 1968 Olympic Games in Mexico City . elért személyes legjobb 4959 pont ( 80 méteres gátfutás : 1061 Súlylökés : 901, magasugrás : 934, távolugrás: 1016, 200 méteres távon , 1047). Tagja volt a magyar 4 × 100 m-es váltónak is , amely azonban az elzetes körben kiesett. Az 1966-os atlétikai Európa-bajnokságon, szülvárosában, Budapesten az ötödik helyen végzett 4704 ponttal az öttusában, mindössze 9 ponttal maradt el a bronzérmes Inge Exner mögött .

Tóth összesen kilencszeres magyar bajnok volt, ebbl háromszor öttusa (1966-1967, 1969). Öt címét sprint szakágban érte el, nevezetesen kettt a 80 méteres gátfutásban (1966-1967) és egyet-egyet a 100 m gátfutásban (1969), a 100 m futásban (1966) és a 200 m futásban. (1967). 1969-ben megnyerte a távolugrás bajnokságot is.

Tóth Annamária versenysúlya 58 kg volt, 1,64 m magassággal. A Honvéd Budapesthez indult .

web Linkek

Egyéni bizonyíték

  1. gbrathletics.com: Magyar bajnokság

Opiniones de nuestros usuarios

Margit Vass

Régen láttam ilyen didaktikusan megírt cikket a Tóth Annamária. Nekem tetszik

Karina Boda

Ezt a bejegyzést a Tóth Annamária-ről pont ezt kerestem.