Tack AnitaAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Tack Anita-ről van szó. A Tack Anita-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Tack Anita-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Tack Anita-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Tack Anita-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Tack Anita-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Anita Tack (született április 4, 1951-es a Dresden ) egy német politikus ( Die Linke ). Tól 2009-2014 volt miniszter Környezetvédelmi, Egészségügyi és Fogyasztóvédelmi a Brandenburg tartomány . 1994 és 2019 között a Brandenburgi Állami Parlament tagja volt .

Élet

1969-tl Anita Tack tanult városfejlesztés és regionális tervezés, a University of Architecture gépek a Weimar . Ezt a tanfolyamot 1973-ban szerezte mérnöki diplomával. Ezután 1987-ig a Potsdami kerület Területrendezési Irodájában dolgozott . 1987-ben a potsdami körzeti tervbizottság elnökhelyettese lett . 1990 és 1991 között a potsdami kerületi közigazgatási hatóság alkalmazottjaként dolgozott. 1991 és 1994 között a Brandenburgi Állami Parlament PDS parlamenti csoportos irodájának helyettes vezetje volt . Tack Anitának két gyermeke van.

politika

Tack 1969 óta a SED, 1990 óta pedig a PDS tagja. 1990 és 1997 között a PDS állami igazgatóságának tagja és államelnök-helyettese, valamint 1999 és 2001 között a párt állami elnöke. 1994-ben a második választási ciklusban a brandenburgi tartományi parlament tagja lett, a parlamenti csoport regionális és közlekedéspolitikai szóvivjeként, valamint a városfejlesztési, lakásügyi és közlekedési bizottság elnökeként tevékenykedett. Emellett a Környezetvédelmi Bizottság helyettes tagja volt. 1999-tl kezdden a harmadik választási ciklusban az állami parlament elnökségének, a PDS parlamenti képviselcsoportjának fbizottsági tagja, regionális és közlekedéspolitikai szóvivje, valamint a városfejlesztési, lakásügyi és közlekedési bizottság tagja volt. A 2004-es államválasztásokon az állami listán keresztül a negyedik választási ciklusban bekerült a brandenburgi tartományi parlamentbe.

A 2009-es államválasztások és az azt követ kormányváltás után 2009 novemberétl 2014-ig a Platzeck III kabinet környezetvédelmi, egészségügyi és fogyasztóvédelmi minisztere volt .

A 2014. évi államfválasztáson az I. potsdami állam választókerületében indult . A 6. választási ciklusban a városfejlesztéssel, az építéssel, a lakhatással és a közlekedéssel foglalkozó csoportjának szóvivje volt. Az Infrastruktúra és Nemzeti Tervezési Bizottság alelnökeként és a Költségvetési Ellenrz Bizottság tagjaként dolgozott.

web Linkek

Commons : Anita Tack  - Képek gyjteménye

Egyéni bizonyíték

  1. A Landtag kézikönyve , hozzáférés: 2008. december 14
  2. Életrajz a képviselcsoport honlapján , hozzáférés 2008. december 14
  3. Az állami lista szerint megválasztott képviselk , hozzáférés 2008. december 14

Opiniones de nuestros usuarios

Alexander Oláh

Nagyon érdekes ez a bejegyzés a Tack Anita., Azt hittem, már mindent tudok a Tack Anita., Nagyon érdekes ez a bejegyzés a Tack Anita.

Bernadett Végh

Nagyon érdekesnek találom, ahogy ez a poszt a Tack Anita_ íródott, az iskolás éveimre emlékeztet. Milyen szép idő volt, köszönöm, hogy visszavittél hozzájuk.

Dorina Soós

Régen láttam ilyen didaktikusan megírt cikket a Tack Anita. Nekem tetszik

Mihaly Lázár

Örömmel találtam ezt a cikket a Tack Anita., Örömmel találtam ezt a cikket a Tack Anita.