Szalai AnnamáriaAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Szalai Annamária-ről van szó. A Szalai Annamária-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Szalai Annamária-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Szalai Annamária-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Szalai Annamária-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Szalai Annamária-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Szalai Annamária (született szeptember 16-, 1961-es a Zalaegerszeg ; április 12-, 2013-as ) volt egy magyar újságíró és politikus a Fidesz párt - a magyar polgárok egyesülete .

Karrier

Szalai Annamária üzleti adminisztrációt és oktatást tanult , ezt követen zalaegerszegi általános iskolában zenetanárként dolgozott . Újságírói pályafutását a Zalai Hírlap kommunista regionális újságban kezdte . Késbb koncerttermet és galériát vezetett. 2002 óta médiatudományokat oktat a Nyugat-magyarországi Egyetemen .

Politikai tevékenység

Szalai a Fidesz nemzeti konzervatív magyar kormánypárt sajtószóvivje , 1998 és 2004 között a magyar parlament képviselje volt . 2010-ben Orbán Viktor miniszterelnök nevezte ki az Állami Média- és Kommunikációs Ügynökség élére , amelynek elnöke volt a rákos haláláig.

web Linkek

Egyéni bizonyíték

  1. Szalai médiavezérl. Csendes, de határozott , Michael Frank portréja , Süddeutsche Zeitung , 2010. december 28. ( online )
  2. ^ Új médiatörvény: a magyar sajtó szájkosárral fenyeget , Der Spiegel 2010. december 21
  3. ^ Gregor Mayer: Orbán hséges pártkatonája , mint médiauralom , Der Standard , nyomtatott kiadás, 5./6. 2011. január, online
  4. ^ Meghalt Magyarország vitatott médiatanácsának vezetje , az AFP . 2013. április 12., letöltve: 2013. április 13. 

Opiniones de nuestros usuarios

Kinga Balla

Nagyszerű poszt a Szalai Annamária., Nagyszerű poszt a Szalai Annamária.

Tamas Kiss

Örömmel találtam ezt a cikket a Szalai Annamária., Örömmel találtam ezt a cikket a Szalai Annamária.

Julia Dudás

Végre! Manapság úgy tűnik, hogy ha nem írnak neked tízezer szavas cikkeket, akkor nem örülnek. Uraim tartalomírók, ez egy jó cikk a Szalai Annamária