Stocker AnitaAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Stocker Anita-ről van szó. A Stocker Anita-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Stocker Anita-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Stocker Anita-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Stocker Anita-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Stocker Anita-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Stocker Anita (született : 1962. szeptember 25. ) német újságíró. volt editor-in-fnök a vizsgálat magazin a Stiftung Warentest .

Stocker Anita újságíróként tanult, tanulmányai és szakmai gyakorlatának befejezése után üzleti szerkesztként dolgozott a Nürnberger Zeitung , a Forbes Magazine és a Das Hausnál . 1996 óta a müncheni Focus Online -nál dolgozik. 2003 és 2006 között osztályvezet-helyettesként dolgozott a kölni Capital üzleti magazinban . Stocker ezután visszatért a Focus Online-hoz, ahol kezdetben különböz osztályokat vezetett, majd 2008-ban a fszerkeszt helyettese lett.

2012 januárjától a 2021 elején, volt az utódja a Hubertus Primus mint editor-in-fnök teszt magazin .

Publikációk

web Linkek

Egyéni bizonyíték

  1. Új editor-in-chief vizsgálati magazin , test.de , megajándékozzuk 16 július 2012
  2. FOCUS online szerkeszt, Anita Stocker www.focus.de (online elérés: 2012. január 16.)
  3. Elléptetés: Isabella Eigner a Stiftung Warentest tesztfszerkesztje. In: kress.de. Kress, megtekintve 2021. február 19-én .

Opiniones de nuestros usuarios

Pal Pusztai

Köszönöm. A cikk a Stocker Anita hasznos volt számomra., Nagyon érdekes cikk a Stocker Anita

Robert Kiss

Ezt a bejegyzést a Stocker Anita-ről pont ezt kerestem.

Leila Ambrus

A Stocker Anita szóló bejegyzés nagyon hasznos volt számomra., Köszönöm