Stenberg AnitaAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Stenberg Anita-ről van szó. A Stenberg Anita-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Stenberg Anita-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Stenberg Anita-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Stenberg Anita-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Stenberg Anita-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Anita Yvonne Stenberg (született August 28-, 1992-ben a Drammen ) egy norvég kerékpáros. az egyetlen ni sportoló hazájában a 2010 -es években, aki nemzetközileg sikeres a pályán .

Sportolói karrier

Stenberg Anita elször kerékpározni kezdett az utcán. Ifjú korában részt vett az országos pályaversenyeken, és felfedezte szerelmét a pályabiciklizés iránt. Norvégiában azonban 1946 óta nincs fedett kerékpáros pálya , ezért Stenberg hazájában az edzési lehetségek ersen korlátozottak. A sportolóknak külföldre kell menniük edzeni, valamint a bajnokságokra. Az elmúlt években a bajnokságokat Dániában vagy Lengyelországban csarnokban rendezték . Stenberg ezért 20 éves korában Koppenhága környékére költözött , ahol edz és gyakorlatot is végez.

Stenberg Anita a 2010 -es évek eleje óta aktív a ni kerékpáros elitben; 2013 -ban harmadik lett a bécsi UCI pályaversenyen . 2016-ra a sokoldalú versenyz legalább 16 norvég bajnoki címet szerzett a pályán, mind a rövid távú, mind az állóképességi területeken. 2017 elején háromszoros skandináv bajnok lett.

Stenberg jelenleg (2017) az egyetlen norvég pálya kerékpáros, aki nemzetközi szinten megalapozta magát. Az 2015 UEC európai pálya bajnokságon a Svájc Grenchen fejezte be karcolás tizedik. A következ évben az Eb -n nyolcadik volt, és ötödik az omniumban .

2017 -ben Anita Stenberg nyolc norvég bajnoki címet szerzett, csak egy másik sportolóval, Tone Hattelandnel , az összes tudományágban . A bajnokság a dán Odense -i Thorvald Ellegaard Aréna volt . A 2017 -es berlini Európa -bajnokságon a pontverseny negyedik, az Omnium hetedik lett. A 2017/18 -as pályakerékpáros világbajnokságot a pontverseny vezetjeként fejezte be . A következ szezonban a világbajnokságot a pontverseny és az Omnium kilencedik helyén zárta .

A 2019/20 -as világkupa -szezonban Anita Stenberg negyedik lett a semmiben , ötödik a pontversenyben és harmadik az Omniumban. Az UCI pálya világbajnokságon 2020 in Berlin , nyerte bronz a pontverseny.

2021 -ben Anita Stenberget jelölték országában az egyetlen pályabiciklistának, aki a tokiói olimpiai játékokon az Omniumban indult .

sikerek

2014
  • MaillotNoruega.PNG Norvég bajnok - sprint, 500 méteres idfutam, egyetlen üldözés
2015
  • MaillotNoruega.PNG Norvég bajnok - 500 m idfutam, Keirin, pontverseny, Omnium, Single Pursuit, Scratch
2016
  • MaillotNoruega.PNG Norvég bajnok - 500 m idfutam, sprint, keirin, egyetlen üldözés, pontszerzés, karcolás, Omnium
2017
  • Arany Észak -bajnok - sprint, keirin, pontverseny
  • MaillotNoruega.PNG Norvég bajnok - 500 m idfutam, sprint, keirin, egyéni üldözés, eliminációs próba, Omnium, pontszerzés, karcolás
2018
2019
  • MaillotNoruega.PNG Norvég bajnok - 500 méteres idfutam, sprint, keirin, egyéni üldözés, omnium, pontverseny, kaparás
2020
2021
  • MaillotNoruega.PNG Norvég bajnok - Omnium

web Linkek

Commons : Anita Stenberg  - képek, videók és hangfájlok gyjteménye

Egyéni bizonyíték

  1. a b Anita Stenberg vezeti a norvég pályabiciklizés útját. (Már nem elérhet online.) In: Sportközlöny. 2015. november 9, archiválva az eredetibl 2017. február 7 -én ; megtekintve: 2017. február 7 .

Opiniones de nuestros usuarios

Claudia Bodó

Meglepett ez a cikk a Stenberg Anita, érdekesnek találom, hogy milyen jól kimértek a szavak, olyan... elegáns., Végre egy cikk a Stenberg Anita

Vilma Polgár

Ez egy jó cikk a Stenberg Anita_. A szükséges információkat adja meg, túlzások nélkül

David Forgács

Végre egy cikk a Stenberg Anita, ami könnyen olvasható., Köszönöm ezt a bejegyzést a Stenberg Anita