Staps AnitaAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Staps Anita-ről van szó. A Staps Anita-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Staps Anita-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Staps Anita-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Staps Anita-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Staps Anita-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Anita Staps (született április az 5., 1961-es a Tilburg ) egy korábbi holland judokákat . 1980-ban volt az els holland judo világbajnok.

Atlétikai karrier

Anita Staps 1974 és 1976 között részt vett a British Openen, és 1976-ban nyert az 56 kilogrammos súlycsoportban . 1978-ban megnyerte els holland bajnoki címét, most a súlycsoportban kezdte a 61 kilogrammot. 1980-ban ismét holland bajnok volt. Az 1980-as New York-i világbajnokságon , amely a valaha volt els ni dzsúdó-világbajnokság, Anita Staps els küzdelmében legyzte a jugoszláv Marina Angeloviot , a negyeddöntben pedig a venezuelai Xiomara Orozcót . Az eldöntben legyzte a német Inge Berget , a döntben pedig az olasz Laura di Tomát . 1981-ben megszerezte harmadik holland bajnoki címét.

1982-ben Staps Anita a 66 kilogrammos súlycsoportban versenyzett, és az év elején holland bajnok lett. 1982 végén Párizsban sor került a második ni világbajnokságra . Staps legyzte az ausztrál Kerrye Katzot és Christine Penicket az Egyesült Államokból. Az eldöntben a német Karin Krüger legyzte , Staps pedig megnyerte a bronzéremért vívott csatát az osztrák Gertrude Kranzl ellen .

Egy év után anélkül, hogy részt vett volna egy nemzetközi tornán, Anita Staps 1984-ben a 72 kilogrammos súlycsoportban versenyzett, és egyben holland bajnok is volt. A bécsi világbajnokságon a negyeddöntben kikapott a német Barbara Claßentl . A finn Anne Akerblom és a dán Merete Grey reményeinek gyzelmével bronzérmet nyert. 1985-ben ismét holland bajnok volt. Az 1985-ös Európa-bajnokságon a nyolcaddöntben vereséget szenvedett a francia Nathalie Lupino ellen , a bronzért vívott csatát pedig az osztrák Karin Posch elvesztette .

Aztán Staps Anita visszatért a 66 kilogrammos súlycsoportba, és 1986-ban megszerezte hetedik bajnoki címét. Az 1986-os Európa-bajnokságon hetedik lett. Hat hónappal késbb az 1986-os világbajnokságra került sor Maastrichtban . Staps a francia Brigitte Deydier ellen veszített a negyeddöntben . Anita Staps bronzérmet szerzett a brit Eileen Boyle és a lengyel Jolanta Marszaek felett . Az els négy világbajnokságon érmet nyert. 1987-ben befejezte aktív karrierjét és dzsúdótanár lett.

web Linkek

Lábjegyzetek

  1. Match egyensúlyt a judoinside.com. A meccsmérlegben megtalálhatók a késbbi világbajnokság ellenfelei is.

Opiniones de nuestros usuarios

Szabolcs Sándor

Nagyon hasznosnak és élvezetesnek találtam a Staps Anita talált információkat. Ha egy 'de'-t kellene mondanom, talán az lenne, hogy nem eléggé befogadó a megfogalmazása, de egyébként nagyszerű., A Staps Anita szóló cikk nagyon hasznos és élvezetes., A cikk nagyon hasznos és élvezetes

Johanna Szanyi

Végre! Manapság úgy tűnik, hogy ha nem írnak neked tízezer szavas cikkeket, akkor nem örülnek. Uraim tartalomírók, ez egy jó cikk a Staps Anita

Mohamed Sós

Régen láttam ilyen didaktikusan megírt cikket a Staps Anita. Nekem tetszik

Gabor Csordás

Köszönöm ezt a bejegyzést a Staps Anita, pont erre volt szükségem., Köszönöm ezt a bejegyzést a Staps Anita, pont erre volt szükségem.