Solazzi AnnamáriaAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Solazzi Annamária-ről van szó. A Solazzi Annamária-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Solazzi Annamária-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Solazzi Annamária-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Solazzi Annamária-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Solazzi Annamária-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Annamaria Solazzi (született December 10-, 1965-ös az Ancona ) egy korábbi olasz strandröplabda játékos . Háromszoros Európa-bajnok volt, és kétszer vett részt az olimpiai játékokon.

Karrier

Solazzi els nemzetközi versenyeit 1994-ben és 1995-ben fejezte be a Consuelo Turettával . 1996-ban Atlantában részt vettek az els olimpiai tornán, és a brazilok, Mônica Rodrigues / Adriana Samuel és a norvégok, Berntsen / Hestad legyzték ket .

Ezután Solazzi szilárd duót alkotott Laura Bruschinivel , aki bronzérmet nyert a pescarai Európa-bajnokságon . A következ évben Bruschini / Solazzi elször nyerte meg a bajnoki címet Riccionében , a döntben megnyert gyzelemmel honfitársaik, Daniela Gattelli és Lucilla Perrotta ellen . Az els vb-n ugyanabban az évben a kilencedikek lettek. Miután a harmadik helyen a Rhodes a 1998 ünnepelték a második Eb-cím rodoszi az 1999 (utolsó ellen a francia Prawerman / Rigaux ), amit sikeresen megvédett egy évvel késbb Getxo a gyzelem ellen Jana Vollmer és Danja MUSCH . Az 1999-es világkupán a 17. helyen végeztek.

A 2000-es olimpiai torna Bruschini / Solazzi számára véget ért a nyolcaddöntben az ausztrál Cook / Pottharst duóval szemben . A 2001-es világbajnokságon ötödikek voltak a cseh Celbová / Nováková elleni negyeddönts vereség után is . Két évvel késbb azonban kudarcot vallottak Rio de Janeiróban anélkül, hogy az elzetes fordulóban szettet nyertek volna. A 2004-es Európa-bajnokságon Bruschini / Solazzi az ötödik helyet szerezte meg. Az év végén a kett szétvált.

A Nicoletta Luciani , Solazzi nem kap már a 33. helyen a 2005-világbajnokság berlini után vereség ellen McPeak / Kessy (USA) és Gerlic / Clarke (Ausztrália).

web Linkek

Opiniones de nuestros usuarios

Norbert Győri

Valami mást kellett találnom a Solazzi Annamária, nem a tipikus dolgokat, amiket mindig az interneten olvasol, és tetszett ez a _változós cikk., Nagyszerű poszt a Solazzi Annamária

Janos Béres

Nagyszerű poszt a Solazzi Annamária., Nagyszerű poszt a Solazzi Annamária.

Aniko Turi

Apukám kihívott, hogy a házi feladatomat a Wikipédia használata nélkül csináljam meg, mondtam neki, hogy sok más oldal keresésével is meg tudom csinálni. Szerencsémre rátaláltam erre a honlapra, és ez a cikk a Solazzi Annamária-ról segített befejezni a házi feladatomat. Már majdnem kísértésbe estem, hogy belépjek a Wikipédiára, mert nem találtam semmit a Solazzi Annamária-ről, de szerencsére itt találtam, mert akkor apám megnézte a böngészési előzményeket, hogy hol jártam. El tudod képzelni, ha bekerülnék a Wikipédiára? Szerencsére megtaláltam ezt a weboldalt és a cikket a Solazzi Annamária itt. Ezért adom neked az öt csillagot