Shita-Bolster AnitaAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Shita-Bolster Anita-ről van szó. A Shita-Bolster Anita-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Shita-Bolster Anita-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Shita-Bolster Anita-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Shita-Bolster Anita-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Shita-Bolster Anita-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Anita Sharp-vontató Standard (született August 28-, 1895-ben a Glenlohan , Írország , június 1-, 1985-ben az Észak-Miami , Florida ) volt, egy ír színészn.

élet és karrier

Anita Sharp-Bolster színészi karrierjét a híres Abbey Színházban , az ír nemzeti színházban kezdte . Hosszú és kitn film- és színházi karrier következett Nagy-Britanniában, mieltt 1938-ban az Egyesült Államokba költözött. A New York-i Broadway színpadain Sharp-Bolster 1940-ben nagy sikereket ért el a Lady in Waiting cím vígjátékban . Kicsivel késbb Hollywoodba költözött, ahol Alfred Hitchcock 1942-ben a Saboteurs cím thrillerében szakállas cirkuszi hölgyként a legérdekesebb filmszerepet játszotta . A karakteres színészn jellegzetes hangjával az 1940-es évek számos hollywoodi filmjében gyakran játszott kissé túl korrekt arisztokrata hölgyeket, ids leányokat vagy házvezetnket. Más mellékszerepeket is kapott Billy Wilder Az elveszett hétvége cím Oscar-díjas alkoholista drámájában és Fritz Lang noir Straße der Temptung cím filmjében , mindkett 1945-tl. Az 1950-es évektl Sharp-Bolster fleg vendégszerepeket vállalt a televízióban. Utoljára több mint 100 film- és televíziós fellépése volt 1978-ban a The Chiffy Kids cím brit televíziós sorozatban .

Írországban született Anita Sharp-Bolster Floridában halt meg 1985-ben, három hónappal 90. születésnapja eltt.

Filmográfia (válogatás)

internetes linkek

Opiniones de nuestros usuarios

Cecilia Mező

Köszönöm. A cikk a Shita-Bolster Anita hasznos volt számomra., Nagyon érdekes cikk a Shita-Bolster Anita

Julianna Virág

Tetszik az oldal, és a Shita-Bolster Anita szóló cikk az, amit kerestem

Irma Szilágyi

Nagy felfedezés ez a cikk a Shita-Bolster Anita és az egész oldalról. Egyenesen a kedvencek közé kerül., Nagyszerű felfedezés ez a cikk a Shita-Bolster Anita és az egész oldal

Veronika Katona

Nagyon érdekes ez a bejegyzés a Shita-Bolster Anita., Azt hittem, már mindent tudok a Shita-Bolster Anita., Nagyon érdekes ez a bejegyzés a Shita-Bolster Anita.