Schneider AnitaAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Schneider Anita-ről van szó. A Schneider Anita-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Schneider Anita-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Schneider Anita-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Schneider Anita-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Schneider Anita-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Anita Schneider (született August 19-, 1961-es a Jugenheim an der Bergstrasse ) egy német politikus ( SPD ) és az els negyedben rendszergazda a Hesse .

Élet és munka

Emelt Bickenbach a hegyi úton , diplomáját Schneider után a középiskolát , hogy tanulmányozza a politikai tudományok kiskorúakkal a közgazdaságtan, jog és szociológia a Ruprecht-Karls Egyetem a heidelbergi és a Johann Wolfgang Goethe Egyetem in Frankfurt am Main , amelyet 1990-1991 nagyon jó politikatudományi diplomával diplomázott.

Schneider házas és egy lánya van.

1992 és 1998 között parlamenti képvisel asszisztens volt a frankfurti SPD parlamenti csoportjában a Römerben . 1998 -ban Schneider átment Giessen városvezetésébe, Manfred Mutz polgármester személyes tanácsadójaként . 2002 és 2005 között Giessen város pénzügyi osztályának befektetési menedzsment osztályát vette át. 2005 -ben Schneider a frankfurti városvezetéshez került , Franz Frey szociális ügyekért felels tanácsadójaként . 2006 júliusától, amíg 2010 januárjában Gießen kerületének kerületi ügyintézjévé nem lépett , volt a frankfurti szociális tanács vezetje.

2019 -ben Schneider Anitát a szövetségi kormány kinevezte az integrációs készségek keretfeltételeit vizsgáló szakbizottságba .

Közhivatalok

2010. január 21 -e óta Schneider a Gießeni kerület kerületi adminisztrátora . A 2015. június 14 -i közvetlen választáson a kerületi ügyintézt 62,1% -kal ersítették meg hivatalában az els szavazáson.

Egyéni bizonyíték

  1. Anita Schneider helyettesíti Willi Marxot: az els kerületi adminisztrátort egész Hessenben ( Memento 2012. augusztus 4 -tl a webarchívum archívumában. Ma )
  2. Schneider Anita új szakbizottságba került. 2019. február 24, hozzáférés 2020. január 12 .
  3. kerületi választási június 14, 2015 választott: Anita Schneider (SPD) és 62,1% ( memento július 6-án, 2015- Internet Archive ), HR internetes június 14, 2015

web Linkek

Opiniones de nuestros usuarios

Laura Kozma

A hozzám hasonlók számára, akik a Schneider Anita keresnek információt, ez egy nagyon jó választás.

Aranka Bereczki

Helyes. Megadja a szükséges információkat a Schneider Anita., Helyes

Karina Szarka

Örömmel találtam ezt a cikket a Schneider Anita., Örömmel találtam ezt a cikket a Schneider Anita.

Hajnal Horváth

Végre! Manapság úgy tűnik, hogy ha nem írnak neked tízezer szavas cikkeket, akkor nem örülnek. Uraim tartalomírók, ez egy jó cikk a Schneider Anita

Elza árvai

Régen láttam ilyen didaktikusan megírt cikket a Schneider Anita. Nekem tetszik