Schmidt AnnalenaAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Schmidt Annalena-ről van szó. A Schmidt Annalena-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Schmidt Annalena-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Schmidt Annalena-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Schmidt Annalena-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Schmidt Annalena-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Annalena Schmidt (született December 12-, 1951-es a Worms ) német színészn .

Élet

Annalena Schmidt színészképzését a Hannoveri Zenei, Dráma és Média Egyetemen szerezte , amelyen 1975 és 1979 között járt. A késbbi években workshopokat vett a New York Actors Stúdióban . Színpadi karrierje a Städtische Bühnen Kiel volt 1979-ben , a Düsseldorfer Kom (m) ödchen 1984-ben és a Städtische Bühnen Krefeld 1985-ben . 1986 és 1988 között Schmidt eljegyezte a Landesbühne Hannovert , az 1990-es évek elején a hamburgi Theater im Zimmerben és a berlini Hebbel Színházban játszott .

Amellett, hogy vendégszerepet játszik olyan sorozatokban, mint Adelheid és gyilkosai , Der Landarzt vagy a SOKO Wismar , Annalena Schmidt széles televíziós közönség ismeri, különösen a Ludwigshafener Tatort- epizódokból, a titkárn Edith Keller szerepében , akivel együtt volt Ulrike Folkerts és Andreas Hoppe 1998 óta (2018-ig) testesült meg.

Annalena Schmidt hang-, beszéd- és médiaedzként is dolgozik. Hamburgban él.

Filmográfia (válogatás)

Rádió játszik

web Linkek

Egyéni bizonyíték

  1. SWR információk
  2. Annalena Schmidt a schauspielervideos.de oldalon
  3. a b Ügynökségi profil , hozzáférés: 2016. április 15
  4. Rövid életrajz a harbourfront-hamburg.com címen , hozzáférés: 2016. április 15

Opiniones de nuestros usuarios

Lili Rácz

Helyes. Megadja a szükséges információkat a Schmidt Annalena., Helyes

Noemi Császár

A Schmidt Annalena szóló bejegyzés nagyon hasznos volt számomra., Köszönöm

Szilard Szarka

A Schmidt Annalena nyújtott információk igazak és nagyon hasznosak. Jól van

Gyorgy Vámos

A hozzám hasonlók számára, akik a Schmidt Annalena keresnek információt, ez egy nagyon jó választás.