Ritzl AnitaAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Ritzl Anita-ről van szó. A Ritzl Anita-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Ritzl Anita-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Ritzl Anita-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Ritzl Anita-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Ritzl Anita-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Anita Ritzl (* szeptember 8. 1976-os in Vienna ), ismertebb nevén Niddl , egy osztrák pop - énekes .

Élet

Miután fiatalságán tanulmányozta a fuvolát, a harmonikát és a dobokat, Niddl els mvészi lépései, amelyek magukban foglalták a beszédet és a mozgásképzést, színházba vezették. Miután 1999-ben nyert egy karaoke versenyt, tényleges reklámasszisztens munkája mellett énekén dolgozott. Fellépett a Stiletto & Friends rockegyüttessel, énekelt reklámoknak és Tom Thorvisszal együtt felvette az Angyalok CD-t. A Popstars- ban az utolsó 15 jelölt között volt. Ezt követen további zenei tevékenységek következtek a Mixed Ingredients, a DJ-Mozart és az Antonia feat. Sandra és "Edelweiss".

Nagyobb fokú tudatosságra tett szert azzal, hogy részt vett a Starmaniában , ahol a negyedik helyet érte el. Az ezt követ turné után az Universal Music kiadta "Perfect Attitude" cím kislemezét, a "Nem akarok a barátod lenni" B-számot Diane Warren szerezte . Az osztrák toplistán a kilencedik hely jelölést kapott az Amadeus osztrák zenei díjra 2004-ben .

Az ezt követ idszakban Niddl különböz csoportokkal és mvészekkel (74tea, DJ Sonic, Mike Ottis, ...), valamint a szokásos "Motions" csoportjával lépett fel, amely Dieter Kolbeckbl , Willi Langerbl , Michael Dörflerbl és Lennybl áll Dickson .

Azt írja, hogy Dr. A Niddl címe az Xpress ifjúsági magazin tanácsadó rovatának , amely 2004-ben futott az ATV- n.

A Grammy-gyztes Georg O. Luksch-szel együttmködve néhány év szünet után olyan új alkotások, mint a 2008-as Turn It Up , amelyet a rádióban és a televízióban hallhattak a Snickers Sport verseny reklámfilmjében.

A 2010- es bécsi U4 - ben megrendezett Respekt 30. évfordulója alkalmából a soul / rock énekes megalapította az els Niddl együttest - a Niddl & the NoNo Band -t. 2010 novemberében létrehozták a "Niddl Unplugged" formációt.

2011-ben a Niddl részt vett a Magic Life európai nyári turnéján, és a "NoNo Band" és a "Niddl unplugged" turnéval bejárta a német ajkú országokat. Dolgozott els önálló albumán, a Time to Smile-n is , amely 2012 áprilisában jelent meg. 2012 júniusában a Niddl fellépett a bécsi Duna-szigeti fesztiválon .

Diszkográfia

Diagram elhelyezések
Az adatok magyarázata
Egyedülállók
Tökéletes hozzáállás
  NÁL NÉL 9. 2003.06.22 (9 hét)

Albumok

  • 2012: Ideje mosolyogni

Egyedülállók

  • 2003: Tökéletes hozzáállás
  • 2008: Te lehetsz az egyetlen
  • 2008: fordítsd fel
  • 2020: pulóver

web Linkek

Commons : Anita Ritzl  - Képek gyjteménye

Egyéni bizonyíték

  1. Diagramforrások: AT

Opiniones de nuestros usuarios

Stefan Sárközi

Végre egy cikk a Ritzl Anita, ami könnyen olvasható., Köszönöm ezt a bejegyzést a Ritzl Anita

Ingrid Hegyi

Köszönöm ezt a bejegyzést a Ritzl Anita, pont erre volt szükségem., Köszönöm ezt a bejegyzést a Ritzl Anita, pont erre volt szükségem.

Ferenc Nagy

Ez egy jó cikk a Ritzl Anita_. A szükséges információkat adja meg, túlzások nélkül

Andrea Pataki

Ebben a Ritzl Anita szóló bejegyzésben olyan dolgokat tudtam meg, amiket nem tudtam, úgyhogy most már mehetek aludni