RendszerkapcsolatAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Rendszerkapcsolat-ről van szó. A Rendszerkapcsolat-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Rendszerkapcsolat-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Rendszerkapcsolat-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Rendszerkapcsolat-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Rendszerkapcsolat-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

A rendszerkapcsolat (nemzetközi: Point-to-Point, PTP) egy olyan telefonhálózathoz való csatlakozás , amelyet nem végberendezésekhez, hanem telefonrendszerhez terveztek . Elssorban üzleti kapcsolatokra használják. A rendszerkapcsolatok ISDN-ben érhetk el az alapvet kapcsolatokhoz és az elsdleges sebesség kapcsolatokhoz . A rendszerkapcsolat több ilyen kapcsolatból állhat.

A telefonszám felépítése

A rendszerkapcsolat a telefonkódból , a fejlécbl vagy törzsszámból és a mellékbl áll . A rendszerkapcsolat számai általában összefügg számblokkban vannak, pl. B. 100 szám 00 és 99 között. Különleges esetekben több számblokk rendelhet egy rendszercsatlakozáshoz.

Számok száma

A rendszerkapcsolatnak legalább tíz telefonszáma van. A hívószámok maximális számát a felhasználói csatornák száma vagy a hívásszámot fogadó mellékek száma alapján határozzuk meg.

irodalom

  • Dieter Conrads: Távközlés. Alapok - Eljárások - hálózatok, 4. kiadás, Friedrich Vieweg és Sohn Verlagsgesellschaft mbH, Wiesbaden 2001, ISBN 978-3-528-34589-1 .
  • Hubert Zitt: ISDN és DSL PC-hez és telefonhoz. Verlag Markt + Technik, München 2005, ISBN 3-8272-6987-3 .
  • Wilfried Plaßmann, Detlef Schulz (Hrsg.): Villamosmérnöki kézikönyv. 5. kiadás, Vieweg & Teubner Verlag, Wiesbaden 2009, ISBN 978-3-8348-0470-9 .
  • Werner Bärwald: Szakérti gyakorlat lexikon kommunikációs technológiák. Hálózatok - szolgáltatások - alkalmazások, szakért Verlag, Renningen 2009, ISBN 978-3-8169-2843-0 .

Egyéni bizonyíték

  1. A helyi hálózati számok számtartományának felépítése és kialakítása 2013. március 27-tl a Szövetségi Hálózati Ügynökségtl

web Linkek

Opiniones de nuestros usuarios

Barbara Borsos

Valami mást kellett találnom a Rendszerkapcsolat, nem a tipikus dolgokat, amiket mindig az interneten olvasol, és tetszett ez a _változós cikk., Nagyszerű poszt a Rendszerkapcsolat

Alex Simon

A Rendszerkapcsolat szóló bejegyzés megnyert nekem egy fogadást, mi kevesebb, hogy jó pontszámot hagyjon., A Rendszerkapcsolat szóló információ megnyert nekem egy fogadást, mi kevesebb, hogy jó pontszámot hagyjon.

Nikoletta Csapó

Végre egy cikk a Rendszerkapcsolat, ami könnyen olvasható., Köszönöm ezt a bejegyzést a Rendszerkapcsolat

Hella Kocsis

Végre! Manapság úgy tűnik, hogy ha nem írnak neked tízezer szavas cikkeket, akkor nem örülnek. Uraim tartalomírók, ez egy jó cikk a Rendszerkapcsolat