Növény (biológia)Az internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Növény (biológia)-ről van szó. A Növény (biológia)-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Növény (biológia)-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Növény (biológia)-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Növény (biológia)-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Növény (biológia)-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Között növényi vagy primordium ( latin primordium els kezdete ) van a fejldésbiológia , az új szervek vagy szerkezetek során egyes fejlesztési ( az egyedfejldés egy többsejt) szervezetek érteni. Az állatok szerveinek létrehozása szinte kizárólag az organogenezis során , az embrionális fejldés összefüggésében történik. A növényekben olyan szervek jönnek létre , mint a levelek és a virágok a teljes növekedési szakaszban . A gombákban a növények termtestekké válnak primordia néven említik.

A német nyelv nevet angolul is használják erre a kérdésre, a "primordium" mellett.

Egyéni bizonyíték

  1. Ch. Srinivasan, MG Mullins: A szl-szl (Vitis vinifera L.) reproduktív anatómiája: A növény és származékai eredete és fejldése. In: Annals of Botany , 40. évf., 1976. 5. sz., 1079-1084.

Opiniones de nuestros usuarios

Viktoria Bene

A Növény (biológia) szóló bejegyzés megnyert nekem egy fogadást, mi kevesebb, hogy jó pontszámot hagyjon., A Növény (biológia) szóló információ megnyert nekem egy fogadást, mi kevesebb, hogy jó pontszámot hagyjon.

Martin Sebők

Nagy felfedezés ez a cikk a Növény (biológia) és az egész oldalról. Egyenesen a kedvencek közé kerül., Nagyszerű felfedezés ez a cikk a Növény (biológia) és az egész oldal

Klara Bogdán

Mindig jó tanulni. Köszönöm a cikket a Növény (biológia)

Laszlo Czakó

A Növény (biológia) szóló cikk teljes és jól magyarázott. Én nem vennék el vagy tennék hozzá vesszőt., A Növény (biológia) szóló cikk teljes és jól elmagyarázott