Niesz AnitaAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Niesz Anita-ről van szó. A Niesz Anita-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Niesz Anita-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Niesz Anita-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Niesz Anita-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Niesz Anita-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Anita Niesz (született június 16-, 1925-ös a Ennetbaden ; október 1-, 2013-as a Lengnau AG ) egy svájci fotós , aki legismertebb neki portrék a gyermekek.

Karrier

Anita Niesz Ennetbadenben ntt fel Henri Niesz genfi mérnök és egy svájci n lányaként , aki Brazíliában ntt fel két testvér mellett. 1944 és 1948 között fényképészként tanult a zürichi iparmvészeti iskolában Hans Finsler és Alfred Willimann vezetésével . 1949-tl szabadúszó fotósként dolgozott többek között a Neue Zürcher Zeitung és a Du kulturális magazinban . Azokban az években 1951-1957, tette a különböz kirándulásokat a Atlanti-óceán partján a francia , a Franciaország déli részén , az olasz és a Írország . Gyermekei voltak az egyik különösen népszer téma fotóin. A maga idejében a nagyon kevés n közé tartozott a dokumentumfotósok között. 1961-ben feleségül ment August Volland építészhez . Ugyanebben az évben megszületett Christian fia. 1974-ben részt vett a fotózás kiállításon Svájcban 1840-tl napjainkig a Zürichi Kunsthausban . 1989-ben az Aargauer Kunsthausban bemutatták Niesz Anita - Fotók 19491974 cím kiállítást . Az Ön birtoka a Svájci Fotó Alapítványban található .

irodalom

web Linkek

  • Niesz Anita a foto.ch weboldalon (Bern fotótörténeti irodája)

Egyéni bizonyíték

  1. Anita Volland-Niez tovább él fotóin. In: Aargauer Zeitung . 2013. október 30., 2018. május 13.
  2. https://www.ennetbaden.ch/fileadmin/00_website/Ennetbadener_Post/2019/EP_2019.04_def_Web.pdf , megtekintve 2020. november 24-én.
  3. Niesz Anita, fényképek. Kiállítási katalógus. Benteli-Verlag, Bern 1989, ISBN 3-7155-0672-9 , 151. o.
  4. Anneliese Zwez: Kihívják érzéseinket: Hans Danuser és Anita Niesz. In: Aargauer Tagblatt . 1989. június 5, megtekintve 2018. május 13-án.
  5. Niesz, Anita a Svájci Fotó Alapítványnál.

Opiniones de nuestros usuarios

Margit Pál

A Niesz Anita nyújtott információk igazak és nagyon hasznosak. Jól van

Tamara Márton

Ezt a bejegyzést a Niesz Anita-ről pont ezt kerestem.

Adrienne Berki

A Niesz Anita szóló cikk teljes és jól magyarázott. Én nem vennék el vagy tennék hozzá vesszőt., A Niesz Anita szóló cikk teljes és jól elmagyarázott

Nikoletta Béres

Helyes. Megadja a szükséges információkat a Niesz Anita., Helyes