Nemesfém érmék a Cook-szigetekrlAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Nemesfém érmék a Cook-szigetekrl-ről van szó. A Nemesfém érmék a Cook-szigetekrl-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Nemesfém érmék a Cook-szigetekrl-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Nemesfém érmék a Cook-szigetekrl-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Nemesfém érmék a Cook-szigetekrl-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Nemesfém érmék a Cook-szigetekrl-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Cook-szigetek Bounty
Fém: 99,99% Au
99,95% Pt
99,95% Pd
99,99% Ag
Finom súly: 31,1035 g
Él: hullámos
elüls
2009 1 oz Cook-szigetek Platinum-01.png
Indíték: Brit uralkodó
vissza
2009 1 oz Cook-szigetek Platinum-02.png
Indíték: Bounty vitorlás hajó

A veretlen érméket a Cook-szigetek által engedélyezett Cook-szigetek termelt veretlen érméket készült arany , ezüst , platina és palládium . A legismertebbek az 1 troy uncia érmék, amelyeknek a oldalán Bounty vitorlás motívuma található ("Cook-szigeteki Bounty"). Fején II . Erzsébet brit királyn portréja látható . A nagyobb Cook-szigeteki ezüstérmék változata a kínai állatöv motívumaival évente változik .

Cook-szigeteki Bounty Gold: Az 1 troy uncia aranyérmék finom aranytartalma 99,99%, névértéke 100 Cook-szigeteki dollár és súlya 31,103 g.

Cook-szigeteki Bounty Platinum: Az 1 troy uncia platinaérmék finom platina tartalma 99,95%, névértéke 100 Cook-szigeteki dollár és súlya 31,103 g.

Cook-szigeteki Bounty Palladium: Az 1 troy uncia palládiumérmék finom palládiumtartalma 99,95%, névértéke 50 Cook-szigeteki dollár és súlya 31,103 g.

Cook-szigeteki Bounty Silver: Az 1 troy uncia ezüstérmék finom ezüsttartalma 99,99%, névértéke 1 Cook-szigeteki dollár és súlya 31,103 g. Vannak még 1/10 troy uncia, 1/4 troy uncia, 1/2 troy uncia, 20 troy uncia és 1 kg címletek is. A tényleges (kerek és lapos) ezüstérmék mellett vannak Cook-szigeteki éremtáblák és Cook-szigeteki éremtáblák is , ahol az 1 g vagy 10 g súlyú egyes érme rudak hajlítással elválaszthatók egy vékony, téglalap alakú tányértól . Ez utóbbin nem a bounty, hanem a Tangaroa tengeri isten van ábrázolva az érték oldalon . A 2012-es és 2013-as pénzverési évekkel 250 g, 500 g és 1000 g érme rúd (hengeres kör alakú rudak, amelyek lapos vég lapjain a fej vagy a királyn érme képe látható). Mindezen Cook-szigeteki ezüsttermékek finom ezüsttartalma 99,99%.

web Linkek

Commons : A Cook-szigetek érmei  - Képek, videók és hangfájlok gyjteménye

Opiniones de nuestros usuarios

Denes Király

Köszönöm ezt a bejegyzést a Nemesfém érmék a Cook-szigetekrl, pont erre volt szükségem., Köszönöm ezt a bejegyzést a Nemesfém érmék a Cook-szigetekrl, pont erre volt szükségem.

Alexandra Gulyás

Ez a bejegyzés a Nemesfém érmék a Cook-szigetekrl segített abban, hogy az utolsó pillanatban befejezzem a holnapi munkámat. Már láttam magam előtt, hogy visszamegyek a Wikipédiához, amit a tanárnő megtiltott nekünk. Köszönöm, hogy megmentettél

Klaudia Péter

Nagyon hasznosnak és élvezetesnek találtam a Nemesfém érmék a Cook-szigetekrl talált információkat. Ha egy 'de'-t kellene mondanom, talán az lenne, hogy nem eléggé befogadó a megfogalmazása, de egyébként nagyszerű., A Nemesfém érmék a Cook-szigetekrl szóló cikk nagyon hasznos és élvezetes., A cikk nagyon hasznos és élvezetes