Munkahelyi kitettségek és egészség évkönyveiAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Munkahelyi kitettségek és egészség évkönyvei-ről van szó. A Munkahelyi kitettségek és egészség évkönyvei-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Munkahelyi kitettségek és egészség évkönyvei-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Munkahelyi kitettségek és egészség évkönyvei-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Munkahelyi kitettségek és egészség évkönyvei-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Munkahelyi kitettségek és egészség évkönyvei-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Munkahelyi kitettségek és egészség évkönyvei

leírás Szakérti folyóirat
Szakterület Foglalkozási orvoslás és toxikológia
nyelv angol
Kiadó Oxford University Press ( Egyesült Királyság )
A közzététel gyakorisága 9 / év
Hatásfok 1,713 (2018)
Fszerkeszt Noé Seixas
Web link A folyóirat honlapja
ISSN (nyomtatás)
ISSN (online)

Annals of Work Exposions and Health (rövidítve Ann. Work Expos. Health ), 2017-ig Annals of Occupational Hygiene (rövidítve Ann. Occup. Hyg. ) Az Oxford-University-Press-Verlag által kiadott tudományos folyóirat . Évente kilenc szám van. A foglalkozás-orvoslás és a vegyi, fizikai vagy biológiai tényezknek való kitettség munkáit publikálják.

A folyóirat impaktfaktora 2018-ban 1.713 volt.

Egyéni bizonyíték

  1. ^ A b Munkahelyi kitettségek és egészség évkönyvei. In: Journal Citation Reports . Clarivate Analytics, 2018. Letöltve: 2019. november 20.
  2. ^ A folyóirat honlapja ; Letöltve: 2013. szeptember 3.

Opiniones de nuestros usuarios

Magdolna Székely

Régen láttam ilyen didaktikusan megírt cikket a Munkahelyi kitettségek és egészség évkönyvei. Nekem tetszik

Gina Vámos

A Munkahelyi kitettségek és egészség évkönyvei szóló bejegyzés nagyon hasznos volt számomra., Köszönöm

Piroska Gergely

Nagyszerű poszt a Munkahelyi kitettségek és egészség évkönyvei., Nagyszerű poszt a Munkahelyi kitettségek és egészség évkönyvei.

Roland Kecskés

Néha, amikor az interneten keresel információt valamiről, olyan cikkeket találsz, amelyek túl hosszúak, és olyan dolgokról beszélnek, amelyek nem érdekelnek téged. Tetszett ez a cikk a Munkahelyi kitettségek és egészség évkönyvei, mert lényegre törő, és pontosan arról beszél, amit szeretnék, anélkül, hogy elveszne a haszontalan információkban., Ez egy jó cikk a Munkahelyi kitettségek és egészség évkönyvei., Ez egy jó cikk a Munkahelyi kitettségek és egészség évkönyvei