MegérkezikAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Megérkezik-ről van szó. A Megérkezik-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Megérkezik-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Megérkezik-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Megérkezik-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Megérkezik-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Érkezik az a Szövetségi Hivatal Menekültügyi és Migrációs bocsátani app az okostelefonok , amelyekkel menekültek , hogy esni könnyebben Németországban integrálni . Az alkalmazás segítségével könnyebben el kell tudnia tanulni a német nyelvet, és segítséget kell kapnia a regisztrációhoz az illetékes irodákban. További segítség is rendelkezésre áll, például magyarázat a munkavállalási engedély megszerzésére és a gyermekgondozás mködésére Németországban. Nyelvi tanfolyam is be van építve az alkalmazásba.

Technikailag az alkalmazást a Bayerischer Rundfunk hajtja végre , a tartalom a Goethe Intézettl , a Szövetségi Foglalkoztatási Ügynökségtl és olyan önkéntes kezdeményezésekbl származik, mint a RefugeeGuide.

tartalom

Az alkalmazás különböz szakaszokra oszlik. A nyelvtanfolyam mellett van egy Menekültügy, képzés, munka cím szakasz, amely elmagyarázza, hogy mit kell betartani az els fogadóállomáson történ regisztráció során, és mi történik pontosan az orvosi vizsgálat során. Azt is elmagyarázza, hogy mit kell tennie, ha a menedékjog iránti kérelmet elutasítják. Azt is megmagyarázza, hogy például az iskolába járás Németországban ingyenes, hogyan mködik a gyermekgondozás a németországi óvodákban és bölcsdékben, hogyan lehet munkavállalási engedélyt szerezni, és hogy a munkaadók a törvény miatt kénytelenek fix minimálbért fizetni.

A szoftver olyan embereknek szól, akik alig vagy egyáltalán nem ismerik a német nyelvet, és többek között alapvet ismereteket nyújt az étkezés, a vásárlás, az élet, a munka, az egészségügy és az orvosi ellátás területén.

Nyelvi verziók, adatforgalom

2016. januárjától öt nyelv közül lehet választani, amelyek kiválaszthatók az alkalmazásban: arab , angol , perzsa , francia és német . A kb . 42 megabájt méret alkalmazás letölthet, így már nincs szükség mobilhálózaton keresztüli adatforgalomra.

Jelenlegi elérhetség

Az alkalmazás elérhet Android operációs rendszerekhez és iOS rendszerekhez .

költségek

A szövetségi kormány az állami költségvetésbl fizeti a szoftver fejlesztési költségeit és mködését . A letöltés ingyenes.

Díjak

Az alkalmazás 2016-ban megkapta a World Summit Award -ot a Kormányzás és a Citizen Engagement kategóriában, egy WSA-Mobile díjat .

web Linkek

Egyéni bizonyíték

  1. Érkezés: Az alkalmazásnak segítenie kell a menekülteket az integrációban. In: rp-online.de. Letöltve: 2016. január 13 .
  2. a b c Menekültek: Az "Ankommen" alkalmazás segíti az integrációt - Nachrichten - BR.de. In: br.de. Letöltve: 2016. január 13 .
  3. RefugeeGuide - orientációs segédlet az élethez Németországban. Letöltve: 2017. február 20 .
  4. Könnyen megtanulható németül más gyerekekkel. In: ankommenapp.de. Letöltve: 2019. július 27 .
  5. Hogyan szerezhetek munkavállalási engedélyt In: ankommenapp.de. Letöltve: 2019. július 27 .
  6. B a b Érkezés - Alkalmazás a menekültek integrációjának megkönnyítésére - Digital - Süddeutsche.de. In: sueddeutsche.de. Letöltve: 2016. január 13 .
  7. Új alkalmazás: Érkezés Németországba - Goethe-Institut. In: goethe.de. Letöltve: 2016. január 14 .
  8. Ankommen App - Társ az els hetekben Németországban. In: ankommenapp.de. Letöltve: 2016. január 21 .
  9. Érkezés. World Summit Awards , 2018. május 6 .

Opiniones de nuestros usuarios

Cecilia Csapó

A nyelvezet réginek tűnik, de az információk megbízhatóak, és általában minden, ami a Megérkezik íródott, nagy bizalmat ad., Nagyon érdekesnek találtam ezt a cikket a Megérkezik

John Urbán

A Megérkezik szóló információ nagyon érdekes és megbízható, mint a többi cikk, amit eddig olvastam, ami már sok, mert már majdnem egy órája várok a Tinder-randimra, és nem jön, szóval szerintem felültetett. Megragadom az alkalmat, hogy hagyjak néhány csillagot a társaságnak és szarok a kibaszott életemre

Akos Szegedi

Nagyon érdekes ez a bejegyzés a Megérkezik., Azt hittem, már mindent tudok a Megérkezik., Nagyon érdekes ez a bejegyzés a Megérkezik.

Diana Jónás

Néha, amikor az interneten keresel információt valamiről, olyan cikkeket találsz, amelyek túl hosszúak, és olyan dolgokról beszélnek, amelyek nem érdekelnek téged. Tetszett ez a cikk a Megérkezik, mert lényegre törő, és pontosan arról beszél, amit szeretnék, anélkül, hogy elveszne a haszontalan információkban., Ez egy jó cikk a Megérkezik., Ez egy jó cikk a Megérkezik