Mauer AnikaAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Mauer Anika-ről van szó. A Mauer Anika-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Mauer Anika-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Mauer Anika-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Mauer Anika-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Mauer Anika-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Anika Mauer (született: Berlin , Bernau , 1974. február 24. ) német színészn .

Karrier

Mauer Anika a Berlin-Adlershof-i politechnikai középiskolában végzett, és az NDK televíziójában gyermekszínészn volt. Berlin-Marzahnban elhaladt Abiturja mellett . 1995 és 1999 között a berlini Ernst Busch Színmvészeti Fiskolán vett részt . 1998 és 2001 között a Bremeni Színház együttesének tagja . Ezt követen 2005-ig a berlini Deutsches Theater együttesének tagja volt .

Mauer 2005 óta dolgozik szabadúszóként, filmeket készít, televíziót készít, és többek között 2011-ben Udo Lindenberg Hinterm Horizont cím musicaljének világpremierjén is szerepelt. A 2013/2014-es színházi szezonban Berlin legnépszerbb színésznjének választották, ugyanúgy, mint 2010-ben, amikor az Renaissance Színházban az együttessel együtt az "Ewig Jung" darabért megkapta az Arany Függönyt .

zene

Florian Bald szövegíró és zeneszerz, valamint Anika Mauer énekesn körül a Mathilda együttes 2003 kés szén alakult. 2004 nyarán megkapta a Hanns Seidel Alapítvány által elismert "Fiatal tehetség díjat a fiatal dalköltknek" a Hanns Seidel Alapítványtól. Bajor Broadcasting Corporation. 2009-ben a zenekar elvált Mikaer Anikától.

TV-t néz

Filmek

  • 2000: Amerika
  • 2002: Wasteland
  • 2002: Teljesen
  • 2004: a piros a szerelem
  • 2005: Rendezvous
  • 2009: stowaways
  • 2010: rendrségi történetek

Rádió játszik

Díjak

web Linkek

Egyéni bizonyíték

  1. Stefan Kirschner: Anika Mauer Berlin legnépszerbb színésznje. Berliner Morgenpost , 2014. november 7. Letöltve: 2014. december 15.

Opiniones de nuestros usuarios

Adrienn Galambos

A Mauer Anika nyújtott információk igazak és nagyon hasznosak. Jól van

Vladimir Dénes

Köszönöm ezt a bejegyzést a Mauer Anika, pont erre volt szükségem., Köszönöm ezt a bejegyzést a Mauer Anika, pont erre volt szükségem.

Adrienne Berki

A Mauer Anika szóló bejegyzés nagyon hasznos volt számomra., Köszönöm

Gertrud Mester

A Mauer Anika szóló információ nagyon érdekes és megbízható, mint a többi cikk, amit eddig olvastam, ami már sok, mert már majdnem egy órája várok a Tinder-randimra, és nem jön, szóval szerintem felültetett. Megragadom az alkalmat, hogy hagyjak néhány csillagot a társaságnak és szarok a kibaszott életemre