Mally AnitaAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Mally Anita-ről van szó. A Mally Anita-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Mally Anita-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Mally Anita-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Mally Anita-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Mally Anita-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Anita Mally (született December 10-, 1948-as in Bad Steben ; May 30-, 1999-ben ) német színészn , író , forgatókönyvíró és szcientológus .

Színészet és írás

A karcsú, halványszke bajor embert Franz Seitz producer hozta a kamera elé az 1970-es évek elején, és csinos, barátságos és szimpatikus szemet gyönyörködtetként használta mellékszerepekkel. Kezdetben Anita Mally jó iskolás lányokat és a férfi fszerepl élénk barátait játszotta, de kedves, tisztességes lányokat játszott a szomszédból és a titkárokat is. Kicsivel késbb vendégszerepeket is kapott a ZDF népszer produkcióiban. Az 1970-es évek végén a filmkínálat csökkent, és Anita Mally átállt az írásra. Számos regényt írt, amelyek közül néhány nagyon lelkes volt az érzelgs iránt, és több forgatókönyvet írt hasonló, tetszets, de mvészileg alig ambiciózus televíziós produkciókhoz.

Szcientológia karrier

Az 1980-as években Anita Mally a szcientológiához fordult, késbb Los Angelesbe költözött , ahol intenzíven részt vett a szektában. Legutóbb a Operation Thetan VIII szintet érte el, ami a szcientológia karrierlétra legmagasabb szintje. Ottani munkája hatással volt irodalmi munkájára is. Mally egyebek mellett a Mi a szcientológia cím német fordítást szolgáltatta . az amerikai eredeti L. Ron Hubbard közül a szcientológia propaganda elemeit használták különösen az Insel der Träume ZDF sorozat forgatókönyveiben . Renate Hartwig Szcientológia - vádolok! a "9.3.: Auditálás a ZDF-en " szakaszban ezt mondja :

A Die Trauminsel program megmutatja, hogyan utaznak az emberek egy szigetre, mert nem tudnak megbirkózni a negatív tapasztalatokkal. Ezen a szigeten egy orvos él, és elször beszél ezekkel az emberekkel [...] Ugyanezt a rácsot használják az auditáláshoz. Mivel az auditálást állítólag a szcientológusok használják a negatív tapasztalatok (aberrációk metszetei) megoldására. A könyvvizsgáló asszisztens (ez megfelelne az orvos szerepének) az elzetes tisztát (azaz olyan személyt, aki még nem érte el a szcientológusok tiszta állapotát) az ellenrzés segítségével visszavezeti múltjába [ ...] "

Késbb folytatódik:

A forgatókönyvet Anita Mally, a szcientológus vezetje írta. Anita Mally elérte a Szcientológusok körében az Operatív Thetan VIII szintet [összehasonlításképpen: Tom Cruise OT VII volt 2007 júliusában], és támogatja a Szcientológusok Nemzetközi Szövetségét, az IAS-t. maga azt mondja az IAS-rl, hogy mindenhol segít, ahol a szcientológia szükséges az ellenség elleni harcban a fronton. "

- Renate Hartwig: Szcientológia - vádolom!

Amint ugyanebben a pontban olvasható, a ZDF-et 1991 novemberében már tájékoztatták Mally kapcsolatairól a szcientológiához, de nem tett semmilyen lépést.

A ZDF f programozási osztályának írt levelében egy volt szcientológus figyelmeztetett a Trauminsel sorozat sugárzásának folytatására. A szcientológia tudatosságnövel technológiája beépül az adásba. "

- Renate Hartwig: Szcientológia - vádolom!

Filmográfia

Színésznként

Forgatókönyvíróként

Publikációk

 • A turné , Goldmann Wilhelm GmbH, 1980
 • Több mint egy élet , Goldmann, 1982
 • Bemutató , Goldmann Wilhelm GmbH, 1984
 • Ötödik sugárút végállomása , Bastei Lübbe, 1990
 • Bayer doktor és az állatok otthona , Ullstein, 1992
 • Lava , Bastei Lübbe, 1994

web Linkek

Egyéni bizonyíték

 1. Anita Mally a KinoTV.com-on
 2. beolvasás megjelent egy újság gyászjelentésében, amelynek címe : Ticket: 2013102610009757 látható
 3. Mally in The Fable - Hollywood, sátánizmus, a Szcientológia és az öngyilkosság. 2. melléklet: A szcientológia hírességeinek f listája (az archive.org oldalon keresztül)
 4. Ate a b c Renate Hartwig: Szcientológia - vádolom! Heyne, München 1996, ISBN 3-453-08521-3 .
 5. az álmok szigetét jelentette

Opiniones de nuestros usuarios

Krisztian Márkus

A Mally Anita szóló bejegyzés megnyert nekem egy fogadást, mi kevesebb, hogy jó pontszámot hagyjon., A Mally Anita szóló információ megnyert nekem egy fogadást, mi kevesebb, hogy jó pontszámot hagyjon.

Elisabeth Pusztai

A Mally Anita szóló információ nagyon érdekes és megbízható, mint a többi cikk, amit eddig olvastam, ami már sok, mert már majdnem egy órája várok a Tinder-randimra, és nem jön, szóval szerintem felültetett. Megragadom az alkalmat, hogy hagyjak néhány csillagot a társaságnak és szarok a kibaszott életemre

Ingrid ács

Nem tudom, hogyan jutottam el ehhez a Mally Anita szóló cikkhez, de nagyon tetszett.

Barbara Puskás

Helyes. Megadja a szükséges információkat a Mally Anita., Helyes