Luffing és elesikAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Luffing és elesik-ről van szó. A Luffing és elesik-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Luffing és elesik-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Luffing és elesik-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Luffing és elesik-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Luffing és elesik-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

A hajózás és a leesés a tengerész nyelvben használt kifejezések .

A változás iránya a vitorlás hajó a szél felli nevezhet úgynevezett luffing . Ez a hajó irányváltása a szél felett, így a szél elrébb (inkább elölrl) érkezik. A röfögés akkor ér véget, amikor a vitorlák kifülelnek (a vitorlák "csapkodnak" a szélben).

A luffolás ellentéte leesik.

Az irányváltás egy vitorlás hajó szélárnyékos nevezhet úgynevezett csökken . Ez a hajó irányváltása a széltl távolabb, úgy, hogy a szél inkább oldalról, vagy inkább hátulról szól.

A szél felé es oldal (a hajónak az az oldala, amelyre a szél fúj) nem változik, ha felfelé vagy leesik.

Opiniones de nuestros usuarios

Erzsebet Huszár

A nyelvezet réginek tűnik, de az információk megbízhatóak, és általában minden, ami a Luffing és elesik íródott, nagy bizalmat ad., Nagyon érdekesnek találtam ezt a cikket a Luffing és elesik

Gyorgy Polgár

Nagyon hasznosnak és élvezetesnek találtam a Luffing és elesik talált információkat. Ha egy 'de'-t kellene mondanom, talán az lenne, hogy nem eléggé befogadó a megfogalmazása, de egyébként nagyszerű., A Luffing és elesik szóló cikk nagyon hasznos és élvezetes., A cikk nagyon hasznos és élvezetes

Dominika Hajdu

Jó cikk a Luffing és elesik