Lonsbrough AnitaAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Lonsbrough Anita-ről van szó. A Lonsbrough Anita-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Lonsbrough Anita-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Lonsbrough Anita-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Lonsbrough Anita-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Lonsbrough Anita-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Anita Lonsbrough , házasság után, hogy Porter , (született August 10-, 1941-es a Huddersfield ) egykori brit úszók , aki késbb olimpiai bajnok, 1960-ban.

Angliában született, Indiában ntt fel, amikor apja ott állt a Coldstream rségnél . Miután visszatért Angliába, csatlakozott egy úszóklubhoz Huddersfieldben. 1958-ban átállt a mellrészre és gyorsan utolérte a világ legjobbjait. nyert két aranyérmet a Brit Birodalom és a Commonwealth Games in Cardiff a 1958 . Az Európa-bajnokság a Budapest in 1958 , a második helyre került, több mint 200 m mell mögött Ada den Haan és eltte Wiltrud Urselmann .

19 éves korában az úszás terén elért legnagyobb sikerét ünnepelte, amikor 1960-ban a római olimpiai játékokon 200 m mellen olimpiai bajnok lett , a német úszókat, Wiltrud Urselmann és Barbara Göbel helyére szorítva . A döntben új világrekordot állított fel 2: 49.5 perccel . Rómában a brit sportolók által nyert két aranyérem egyikét nyerte, a másikat Don Thompson kapta .

A Brit Birodalom és a Commonwealth Games in Perth ben 1962 , Lonsbrough megnyerte mindkét mell kurzusokat és a fürdés egyveleg . Az EB a Leipzig a 1962 -ben megnyerte a 200m mellúszás és a második volt mögötte Adrie Lasterie az egyéni vegyes során . Ugyanebben az évben lett az els n, akit az év BBC sportszemélyiségének választottak .

A 1964 Olympic Games in Tokyo , volt az els n, hogy elbírja a brit zászlót az olimpiai megnyitón. Tokióban a hetedik helyet szerezte meg a 400 m-es egyéni pályán. 1964 végén fejezte be karrierjét, amelyben összesen négy világrekordot döntött. kapta a Rend MBE .

Úszó karrierje után sportújságíró lett és a Daily Telegraphnál dolgozott . Feleségül vette Hugh Portert , aki az 1960-as évek végén a kerékpározás világbajnoka lett a vezetésben. 1983-ban felvették a nemzetközi uszoda hírességeinek csarnokába .

irodalom

web Linkek

Opiniones de nuestros usuarios

Krisztina Gombos

Ez a bejegyzés a Lonsbrough Anita segített abban, hogy az utolsó pillanatban befejezzem a holnapi munkámat. Már láttam magam előtt, hogy visszamegyek a Wikipédiához, amit a tanárnő megtiltott nekünk. Köszönöm, hogy megmentettél

Hella Fazekas

Apukám kihívott, hogy a házi feladatomat a Wikipédia használata nélkül csináljam meg, mondtam neki, hogy sok más oldal keresésével is meg tudom csinálni. Szerencsémre rátaláltam erre a honlapra, és ez a cikk a Lonsbrough Anita-ról segített befejezni a házi feladatomat. Már majdnem kísértésbe estem, hogy belépjek a Wikipédiára, mert nem találtam semmit a Lonsbrough Anita-ről, de szerencsére itt találtam, mert akkor apám megnézte a böngészési előzményeket, hogy hol jártam. El tudod képzelni, ha bekerülnék a Wikipédiára? Szerencsére megtaláltam ezt a weboldalt és a cikket a Lonsbrough Anita itt. Ezért adom neked az öt csillagot

Adrienne Csányi

Azt hittem, hogy már mindent tudok a Lonsbrough Anita, de ebben a cikkben rájöttem, hogy néhány általam jónak hitt részlet nem is olyan jó. Köszönöm az információt

Renata Gulyás

Köszönöm ezt a bejegyzést a Lonsbrough Anita, pont erre volt szükségem., Köszönöm ezt a bejegyzést a Lonsbrough Anita, pont erre volt szükségem.