Lochner AnitaAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Lochner Anita-ről van szó. A Lochner Anita-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Lochner Anita-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Lochner Anita-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Lochner Anita-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Lochner Anita-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Anita Lochner (született április 24-, 1950-ben a Frankfurt am Main ) egy német - amerikai színészn , hang színészn és fordító .

Élet

Anita Lochner amerikai állampolgár és Robert H. Lochner , egy shonos amerikai lánya, aki Németországban ntt fel, és újságíróként és tolmácsként dolgozott (1963-ban megtanította Kennedynek a Berliner vagyok cím történelmi kifejezést). Anyai nagyapja Armin Stern festmvész (18831944). Apja munkája révén gyermekkorát az USA-ban és Ázsiában töltötte, amíg a család 1961-ben Berlinbe nem érkezett. Anita Lochner a francia gimnáziumba járt.

Elvégzése után érettségi tanult színházi tanulmányokat négy féléven át a Berlini Szabad Egyetem . Ezután öt féléven át a berlini Max Reinhardt iskolába járt. Színésznként Anita Lochner sikereit ünnepelte Zürich , Salzburg , Hamburg , Frankfurt am Main és Berlin színpadain . 1974-ben játszotta a The Power of Habit által Thomas Bernhard a Salzburgi Fesztiválon . A kamera eltt is aktív volt, például a Deep End (1970), az es minden nyomát elmosódott (1972), a pék kenyere (1976) és a Tatort sorozat három filmjében .

A filmben Anita Lochner Isabelle Adjani és Miou-Miou "német hangjaként" hallható , és Samantha Bondnak szinkronizált Miss Moneypenny szerepében a GoldenEye-ben (1995) és a következ három James Bond- filmben . Anita Lochner 1999 óta dolgozik fordítóként a színház, a film és a televízió területén.

Lochner Harry Meyen színész partnere volt 1979-ben bekövetkezett haláláig .

Filmográfia (válogatás)

színészn

Hangszínészn

Miou-Miou

 • 1991: A halott visszatér Brigitte néven
 • 1993: Germinal mint Maheude
 • 1995: A diplomata Michèle Rouannet néven
 • 1996: Hol tart a feleségem esküvje mint Joanna Martin
 • 1997: Tiszta ügy Nicole Kunstler szerepében
 • 1997: a gyenge nk , mint Eva
 • 2000: Minden rendben van (elmegyünk), mint Laure
 • 2003: A pokol ösvénye, Eva Lorca
 • 2004: Francia esküv Gabrielle néven
 • 2007: ciklusok Judith Rosenfeld szerepében
 • 2012: Mademoiselle Populaire mint Madeleine Échard

Filmek

Sorozat

Díjak

irodalom

web Linkek

Egyéni bizonyíték

 1. Ber Eberhard von Wiese: Így halt meg Harry Meyen, a nk kedvese . In: Hamburger Abendblatt . Nem. 89. , 1979. április 17., pp. 1 ( Abendblatt.de [ Memento 2014. május 13-tól az internetes archívumban ] [PDF; hozzáférés: 2014. május 9-én]). Így halt meg Harry Meyen, a nk drága ( az eredeti emléke 2014. május 13-tól az internetes archívumban ) Információ: Az archív linket automatikusan beillesztették, és még nem ellenrizték. Kérjük, ellenrizze az eredeti és az archív linket az utasításoknak megfelelen, majd távolítsa el ezt az értesítést.  @ 1@ 2Sablon: Webachiv / IABot / www.abendblatt.de
 2. Lochner Anita: Hersfeld-díj

Opiniones de nuestros usuarios

Peter Sós

A hozzám hasonlók számára, akik a Lochner Anita keresnek információt, ez egy nagyon jó választás.

Paul Lévai

Régen láttam ilyen didaktikusan megírt cikket a Lochner Anita. Nekem tetszik

Zita Katona

Köszönöm ezt a bejegyzést a Lochner Anita, pont erre volt szükségem., Köszönöm ezt a bejegyzést a Lochner Anita, pont erre volt szükségem.

Julianna Major

A nyelvezet réginek tűnik, de az információk megbízhatóak, és általában minden, ami a Lochner Anita íródott, nagy bizalmat ad., Nagyon érdekesnek találtam ezt a cikket a Lochner Anita

Gitta Lovász

A Lochner Anita szóló bejegyzés nagyon hasznos volt számomra., Köszönöm