LegvalószínbbAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Legvalószínbb-ről van szó. A Legvalószínbb-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Legvalószínbb-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Legvalószínbb-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Legvalószínbb-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Legvalószínbb-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

A Annahaupt egy ereklye a Szent Anna , ami egy ládában rizni a Anna templom a Düren . Az ereklye a koponyalemez tenyér nagyságú darabjából áll. Ez a darab csont beépül egy mellszoborba .

A kfaragó Leonhard származó Kornelimünster ellopta az ereklyét, amely hozták re Bethlehem a Mainz 1212 , az este 29 november 1500 ettl Szent István templom a Mainz és magával vitte a Kornelimünster. 1500. december 27-én a mainzi karthauzi Hans társával együtt Leonhard szülvárosába utazott . Az apát a birodalmi apátság Kornelimünster közölte vele, hogy maga hozta az ereklyét a ferencesek a Düren úgy, hogy vissza lehetett onnan Mainz. A mainzi küldöttség ezután Dürenbe utazott, és ott fogadta az átvételi vezett. Néhány órával késbb azonban Düren városi tanácsa a jülichi herceg megbízásából elkobozta az ereklyét. A mainziak üres kézzel tértek vissza. Leírták a lopást a kölni és a mainzi érseknek , de még egy hosszú jogi vita során sem tudták megszerezni az ereklyét. Végül 1506. március 18-án II . Julius pápa pápai bika révén Düren javára döntött . Az ereklye ott maradt, és egy értékes ereklyetartóba került. Ugyanebben az évben a Martinskirche-t Szent Anna védnöksége alá helyezték .

Már 1510-ben évente zarándokoltak a düreni Annahauptba , akkor már 20 000 zarándok volt . A relikviát imádják ma is az Annaoktavban . Erre a célra felemelik az elfogadás fejét, vagyis kiviszik a szentélybl, és megmutatják a hívknek. Az 1638-as Anna zarándoklattal egy idben piacot tartottak az Anna templom körül. Ez volt a mai népi fesztivál, az Annakirmes eldje .

irodalom

  • Albert Lennarz: A Szent Anna-ereklye körüli vita . In: Heimatblätter. A Dürener Zeitung 1932 kiegészítése, 113. o
  • Günter Krieger : Anna feje . Grenzecho-Verlag, Eupen 2001, ISBN 90-5433-151-8

Opiniones de nuestros usuarios

Petra Biró

Nagyszerű poszt a Legvalószínbb., Nagyszerű poszt a Legvalószínbb.

Angela Dudás

A Legvalószínbb szóló információ nagyon érdekes és megbízható, mint a többi cikk, amit eddig olvastam, ami már sok, mert már majdnem egy órája várok a Tinder-randimra, és nem jön, szóval szerintem felültetett. Megragadom az alkalmat, hogy hagyjak néhány csillagot a társaságnak és szarok a kibaszott életemre

Gertrud Bodor

Néha, amikor az interneten keresel információt valamiről, olyan cikkeket találsz, amelyek túl hosszúak, és olyan dolgokról beszélnek, amelyek nem érdekelnek téged. Tetszett ez a cikk a Legvalószínbb, mert lényegre törő, és pontosan arról beszél, amit szeretnék, anélkül, hogy elveszne a haszontalan információkban., Ez egy jó cikk a Legvalószínbb., Ez egy jó cikk a Legvalószínbb

Thomas Molnár

Ez egy jó cikk a Legvalószínbb_. A szükséges információkat adja meg, túlzások nélkül