Lakossági utcaAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Lakossági utca-ről van szó. A Lakossági utca-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Lakossági utca-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Lakossági utca-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Lakossági utca-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Lakossági utca-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Az Ausztriában szerint KRESZ 1960. § 76b, egy utcai kijelölt gyalogos és járm korlátozott forgalom és így jelölték a továbbiakban , mint egy utcán . Ezen túlmenen az StVO, a 39/2013. Sz. Szövetségi törvényi közlöny 25. módosításával egy találkozási zónát vezettek be.

Az utcán egy csillapított forgalmú területen Svájcban . 2002-ben a jelzrendeletet felülvizsgálták, és a lakóutcát 2003 végére felváltotta a találkozó övezete .

Németországban a lakó / játszó utcát ( 325.1 jelzés ) forgalomcsillapított területnek nevezik .

Ausztria

A sávba való belépés és a játék a lakóutcákban megengedett. A megengedett jármforgalmat azonban nem szabad szándékosan akadályozni.

Az illetékes illetékes közigazgatási hatóság (pl. Az önkormányzat), ha a forgalom, különösen a gyalogos forgalom biztonsága, könnyedsége vagy gördülékenysége, a forgalom szétválasztása, vagy egy épület vagy terület elhelyezkedése, odaadása vagy állapota megkívánja, rendelettel az úthelyek vagy Legyen állandó vagy ideiglenes lakóövezet. Ezt a megfelel közlekedési táblával kell megtenni. Ezt a táblát csak az úton szabad elhelyezni, a járdán vagy a szomszédos zöld sávon nem.

Jármforgalom a lakóutcákon

A lakóutcákban általában tilos a jármforgalom; E körbe nem tartozik a kerékpáros forgalom, a közúti szolgálat jármveivel való vezetés, a szeméttárolás , a közbiztonsági szolgálat és a tzoltóság a szolgáltatás gyakorlása során, valamint a be- és kilépés céljából történ vezetés.

A lakóutcákon közleked jármvezetk nem akadályozhatják vagy veszélyeztethetik a gyalogosokat és a kerékpárosokat, az álló tárgyaktól vagy létesítményektl olyan oldalirányú távolságot kell tartaniuk, amely a közlekedés biztonsága szempontjából megfelel, és csak gyalogos sebességgel haladhat . A lakossági utcáról való kihajtásnál elsbbséget kell biztosítani a lakóutcán kívül áramló forgalomnak. Gépjármvek parkolása csak a kijelölt helyeken engedélyezett.

A kerékpárosok egymás mellett közlekedhetnek a lakóutcákban. A görkorcsolyázók hosszan vezethetnek az utcán a lakóutcákban.

Az európai közlekedési elírások alacsony szint ismerete miatt az osztrák lakóutcákat gyakran használják (például rövidítésként) az áthajtáshoz, ami a rendri ellenrzés hiánya miatt elavulttá teszi a táblákat. Különösen gyakran tiltják a külföldi Navi utak bejutását - a Benützer mindenféle gépjármvet figyelmen kívül hagy.

Lásd még

web Linkek

Egyéni bizonyíték

  1. ^ Hivatalos publikációk: AS 2001 2017

Opiniones de nuestros usuarios

Norbert Szekeres

Valami mást kellett találnom a Lakossági utca, nem a tipikus dolgokat, amiket mindig az interneten olvasol, és tetszett ez a _változós cikk., Nagyszerű poszt a Lakossági utca

Levente Jakab

A Lakossági utca szóló cikk teljes és jól magyarázott. Én nem vennék el vagy tennék hozzá vesszőt., A Lakossági utca szóló cikk teljes és jól elmagyarázott

Andrea Dávid

A hozzám hasonlók számára, akik a Lakossági utca keresnek információt, ez egy nagyon jó választás.