Kunja AnjaAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Kunja Anja-ről van szó. A Kunja Anja-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Kunja Anja-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Kunja Anja-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Kunja Anja-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Kunja Anja-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Anja KUNICK (született január 22-, 1975-ben a lipcsei ) egykori német labdarúgó-játékvezet és ügyvezet igazgatója volt a FF USV Jena 2012-2014 . Fütyült az SV 90 Lissa klubnak .

Karrier

Kunick gyermekkorában aktív futballista volt, és hatéves kora óta a BSG Traktor Lissa csapatában játszott . Mivel nem volt sem a lányok csapata a Delitzsch szülvárosában Lissa , áttért a kézilabda . Az 1990-es évek elején kezdett újra játszani, amíg két keresztszalag-szakadás befejezte karrierjét.

A játékvezeti tanfolyam elvégzése után 2002 és 2012 között DFB játékvezet volt, és 88 mérkzést vezetett a ni Bundesligában . 2006-ban Kunick vezette a DFB Kupa döntjét az 1. FFC Turbine Potsdam és az 1. FFC Frankfurt között . Egy évvel késbb a FIFA játékvezetje lett, és azóta sípolt Európa Kupákon és nemzetközi mérkzéseken . A férfi osztályban Kunick vezetett meccseket az ötödik osztályú Oberliga Nordostig . Kunick 2012. január 27-én vette át az FF USV Jena ügyvezet igazgatói posztját . 2012 nyarán befejezte játékvezeti karrierjét, hogy teljes mértékben az FF USV Jena-ra koncentrálhasson. A 2012-es japán U-20-as ni világbajnokságon a FIFA-nál dolgozott médiatisztként. 2013. december elején bejelentette távozását Jenából, amikor a szerzdése 2014. január 31-én lejárt. Kunick visszatért szülhöz Lipcsébe.

Egyéni bizonyíték

  1. Anja Kunickról - az ENSO Energie Sachsen Ost AG ( emléke 2014. július 19-tl az Internet Archívumban ), hozzáférés: 2012. augusztus 20.
  2. ^ Anja Kunick új ügyvezet igazgató Jenában , hozzáférés: 2012. augusztus 20
  3. ^ Búcsú Anja Kunicktól - Észak-Szász Labdarúgó Szövetség
  4. Interjú a schiedsrichter-welt.de címen ( Memento 2008. december 22-tl az Internet Archívumban ), hozzáférés: 2012. augusztus 20.
  5. Anja Kunick veszi át az FF USV Jena ( Memento 2013. december 3-tól az internetes archívumban ) irányítását, elérhetség: 2012. augusztus 20.
  6. Anja Kunick, az FF USV Jena új ügyvezet igazgatója  (az oldal már nem elérhet , keresés a webarchívumokbanInformáció: A linket automatikusan hibásként jelölték meg. Kérjük, ellenrizze a linket az utasításoknak megfelelen, majd távolítsa el ezt az értesítést. , megtekintve: 2012. augusztus 20@ 1@ 2Sablon: Dead Link / www.jenanews.de  
  7. FIFA U-20 ni világbajnokság Japán 2012: Karoline Heinze és Anja Kunick levonja következtetéseit ( Memento 2013. december 3-tól az internetes archívumban )
  8. FF USV Jena: Anja Kunick visszavonul ügyvezet igazgatóként ( Memento 2013. december 3-tól az Internet Archívumban )
  9. Kunick ügyvezet igazgató nem újul meg az FF USV-nél ( Memento 2013. december 3-tól az Internet Archívumban )

Opiniones de nuestros usuarios

Bianka Budai

Örömmel találtam ezt a cikket a Kunja Anja., Örömmel találtam ezt a cikket a Kunja Anja.

Alex Csányi

Nagy felfedezés ez a cikk a Kunja Anja és az egész oldalról. Egyenesen a kedvencek közé kerül., Nagyszerű felfedezés ez a cikk a Kunja Anja és az egész oldal

Zita Dudás

Néha, amikor az interneten keresel információt valamiről, olyan cikkeket találsz, amelyek túl hosszúak, és olyan dolgokról beszélnek, amelyek nem érdekelnek téged. Tetszett ez a cikk a Kunja Anja, mert lényegre törő, és pontosan arról beszél, amit szeretnék, anélkül, hogy elveszne a haszontalan információkban., Ez egy jó cikk a Kunja Anja., Ez egy jó cikk a Kunja Anja