Kulcsár AnitaAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Kulcsár Anita-ről van szó. A Kulcsár Anita-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Kulcsár Anita-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Kulcsár Anita-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Kulcsár Anita-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Kulcsár Anita-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Anita Kaldine Kulcsár [ nit kular ] (született október 2, 1976-os a Szerencs , január 19-, 2005-ös között Pusztaszabolcs és Velence ) volt magyar kézilabdázó . A játékpozíciód a körön volt .

Karrier

165-szer játszott a magyar válogatottban, és 403 gólt szerzett. A nagyon tehetséges kézilabdázó elször 1995- ben Gyrben játszott , ahol tapasztalt játékos lett, majd késbb Székesfehérvárra távozott a klubtól . 2004-ben aláírta a Dunaferr NK egyesületet ( Dunaújvárosban ). 2004-tl tanult párhuzamosan a Pázmány Péter Katolikus Egyetem a Budapesti joggyakorlat .

Posztumusz után a 2004-es év kézilabdázójának választották.

halál

2005. január 19-én reggel Kulcsár Anita sukorói lakásából tartott reggeli edzésre Dunaújvárosba. A Velence és Pusztaszabolcs közötti 6207-es úton csúszott a csúszós úton. Az autó letért az útról és irányíthatatlanul nekicsapódott egy fának. A baleset helyszínén azonnal meghalt.

sikerek

 • Világkézilabdázó (2004)
 • Ezüstérem az olimpiai játékokon (Sydney 2000)
 • 5. hely az olimpiai játékokon (Athén 2004)
 • Ezüstérem a világbajnokságon (2003)
 • 5. hely az 1999-es világkupán
 • 6. hely a 2001-es világkupán
 • Európai bajnok (2000)
 • Bronzérem az Európa-bajnokságon 1998-ban és 2004-ben
 • 5. hely a 2002-es Európa-bajnokságon
 • Ezüstérem a 2002. évi EHF-kupában
 • Magyar bajnok
 • Magyar kupagyztes

dagad

Egyéni bizonyíték

 1. kezitortenelem.hu: Válogatott játékos rangsora - ni , elérhet 2018. augusztus 25-én

Opiniones de nuestros usuarios

Zsuzsa Barna

Nagyszerű poszt a Kulcsár Anita., Nagyszerű poszt a Kulcsár Anita.

Zoltan Szabó

A hozzám hasonlók számára, akik a Kulcsár Anita keresnek információt, ez egy nagyon jó választás.

Ivan Sós

Örömmel találtam ezt a cikket a Kulcsár Anita., Örömmel találtam ezt a cikket a Kulcsár Anita.

Paul Oláh

Ezt a bejegyzést a Kulcsár Anita-ről pont ezt kerestem.