Kreika AnikaAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Kreika Anika-ről van szó. A Kreika Anika-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Kreika Anika-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Kreika Anika-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Kreika Anika-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Kreika Anika-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Anika Krebs (1993. július 10- én született Hamburgban ) német röplabda- és strandröplabdázó .

Karrierterem

Tizenévesen Krebs focizott a Hamburger SV csapatában . 2005-ben a VfL Geesthachtnál kezdte röplabda karrierjét . Innen elször a hamburgi CVJM-be ment, majd a városon belül a VT Aurubis Hamburgba költözött . Ott a küls támadó akcióba lépett a másodosztály második csapatával. 2010-ben az utánpótlás-válogatott játékos a VC Olympia Berlin utánpótlás csapatába költözött , akivel 2013-ig a Bundesligában játszott.

Karrier Strand

Ennek strandröplabda játékos , Krebs nyerte a hamburgi U17 állami bajnokságot a Kerrin Brüggemann a 2009 . Ugyanebben az évben részt vett a Jelena WLK az U18 Európa-bajnokság Espinho és kilencedik lett. 2010-ben Anna Behlennel ugyanabban a versenyben harmadik lett Portóban . Egy év múlva a duó az ötödik lett az U19-es Umag- világkupán, a kilencedik pedig a tel-avivi U20-as Európa-bajnokságon . Wlk-vel Krebs 2011-ben megnyerte a német U19-es bajnokságot; U20 döntjébe is bejutott. A 2012-es U20-as Európa-bajnokságon, Hartbergben (Ausztria) Wlk-vel második lett. Ezután Sandra Seyfferth- szel együtt Halifaxban (CAN) játszott az U21-es világkupán, és elérte az ötödik helyet. 2013-ban Krebs / WLK lett U21 vice világbajnok Umag, Horvátország, és részt vett a német bajnokságot a Timmendorfer elször. 2014-ben Krebs Jenny Heinemann- nal , 2015-ben pedig Melanie Gernert -vel játszott , akivel elször nyert tornát az országos Smart Beach Touron Jenában . A német bajnokságon Gernert / Krebs a kilencedik helyet szerezte meg. 2016-ban Krebs ismét Anna Behlennel játszott. Behlen / Krebs Kühlungsbornban megnyerte az intelligens szuperkupát , és a német bajnokságban a hetedik helyen végzett . 2017-ben Krebs Lena Ottens mellett játszott . Az Anne Krohn , Krebs elérte az ötödik helyet a német bajnokságot a 2018 . 2019-ben Leonie Welsch a partnere.

web Linkek

Commons : Kreika Anika  - képek, videók és hangfájlok gyjteménye

Egyéni bizonyíték

  1. DVV csapat rangsor (2019. január 2-án)
  2. Ils a b Nils Kempter: Anikának kell döntenie. Hamburger Abendblatt , 2008. július 28., hozzáférés: 2012. március 29 .
  3. a b Egy tehetség hazajön - és jön egy skót. (Az interneten már nem érhet el.) Harburger Ads and News , 2011. január 28., korábban eredetileg ; Letöltve: 2012. március 29 .  (Az oldal már nem elérhet , keresés az internetes archívumokbanInformáció: A linket automatikusan hibásként jelölték meg. Kérjük, ellenrizze a linket az utasításoknak megfelelen, majd távolítsa el ezt az értesítést.@ 1@ 2Sablon: Dead Link / www.han-online.de  
  4. Archív link ( Memento 2013. május 31-tl az Internetes Archívumban )
  5. Még több érem ... Röplabda Landesverband Württemberg, hozzáférés: 2012. augusztus 21 .
  6. ^ U20-as strandröplabda Európa-bajnokság. (Az interneten már nem érhet el.) CEV, 2012. augusztus 19., az eredetirl 2012. július 25 - én archiválva ; Letöltve: 2012. augusztus 21 .
  7. U21-es tengerparti világbajnokság. FIVB, 2012. szeptember 1., hozzáférés: 2012. szeptember 1 .

Opiniones de nuestros usuarios

Irina Gyarmati

Tetszik az oldal, és a Kreika Anika szóló cikk az, amit kerestem

Judit Király

Nem tudom, hogyan jutottam el ehhez a Kreika Anika szóló cikkhez, de nagyon tetszett.

Patrik Katona

Nagyon érdekes ez a bejegyzés a Kreika Anika., Azt hittem, már mindent tudok a Kreika Anika., Nagyon érdekes ez a bejegyzés a Kreika Anika.

Evelin Orbán

Nagyszerű poszt a Kreika Anika., Nagyszerű poszt a Kreika Anika.