Klüver AnikaAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Klüver Anika-ről van szó. A Klüver Anika-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Klüver Anika-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Klüver Anika-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Klüver Anika-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Klüver Anika-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Klüver Anika (* 1981 , Engelskirchen ) német író és mfordító .

Élet

Anika Klüver Gummersbachban ntt fel és a Rheinische Friedrich-Wilhelms-Universität Bonnban tanult . Önként jelentkezik az Oberbergischer Kreis kulturális életére , és vigyáz a hunstigi "Anika könyvesboltjára", amelyet adományozott és gondozott . Gummersbachban szerzk felolvasásait is megszervezi. Klüver Anika Gummersbachban él .

növény

Klüver Anika különféle nyilvános kiadóknak fordít regényeket, köztük a Bastei Lübbe-nek és a Cross Cult-nak . Stephanie Pannennel együtt lefordította németre Ian Fleming író teljes James Bond- sorozatát , valamint további olyan szerzk Bond-regényeit, mint John Edmund Gardner és Anthony Horowitz . Fordít olyan sorozatokat is, mint a Star Trek , Castle és a romantikus irodalom népszer szerzi .

Mint író, is része a csapat szerzk a fantázia sorozat professzor Zamorra származó Bastei-Lübbe- Verlag. Klüver Anika a konferenciák , többek között a FedCon eladója .

web Linkek

Opiniones de nuestros usuarios

Annamaria Szalay

Nem tudom, hogyan jutottam el ehhez a Klüver Anika szóló cikkhez, de nagyon tetszett.

Eliza Asztalos

A Klüver Anika szóló bejegyzés megnyert nekem egy fogadást, mi kevesebb, hogy jó pontszámot hagyjon., A Klüver Anika szóló információ megnyert nekem egy fogadást, mi kevesebb, hogy jó pontszámot hagyjon.

Martina Barta

Helyes. Megadja a szükséges információkat a Klüver Anika., Helyes

Julia Szarka

Nagyon érdekesnek találom, ahogy ez a poszt a Klüver Anika_ íródott, az iskolás éveimre emlékeztet. Milyen szép idő volt, köszönöm, hogy visszavittél hozzájuk.

Emil Márkus

Ez egy jó cikk a Klüver Anika_. A szükséges információkat adja meg, túlzások nélkül