HorgonyországAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Horgonyország-ről van szó. A Horgonyország-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Horgonyország-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Horgonyország-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Horgonyország-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Horgonyország-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Mivel horgony országok vannak a feltörekv és a fejld országok említett, melyek kiemelked gazdasági és politikai jelentségét a regionális kontextusban. Ez lehet pozitív a regionális mozdony funkciója szempontjából, vagy negatív, a transznacionális stagnálás vagy a válságokra való hajlam szempontjából. Ez más országokkal fennálló gazdasági kapcsolatokból és a regionális integrációs folyamatok szempontjából betöltött különleges jelentségébl, valamint részben kevésbé kézzelfogható modellfunkciókból fakad.

Számos horgonyzó ország egyre magabiztosabban és aktívabban avatkozik be a nemzetközi gazdasági és politikai eseményekbe, fontos szerepet játszik a globális kormányzási struktúrák továbbfejlesztésében.

A Német Fejlesztési Intézet 15 országot határoz meg horgonyországként :

irodalom

  • Andreas Stamm: A feltörekv és lehorgonyzó országok mint globális partnerség szerepli. Német Fejlesztési Intézet, Bonn 2004, ISBN 3-88985-272-6 ( PDF, 300 kB ).

web Linkek

  1. A »horgonyországok« meghatározása Gabler Közgazdasági Lexikon . ( gabler.de [hozzáférés: 2018. március 17.]).

Opiniones de nuestros usuarios

Endre Hajdú

A Horgonyország szóló cikk teljes és jól magyarázott. Én nem vennék el vagy tennék hozzá vesszőt., A Horgonyország szóló cikk teljes és jól elmagyarázott

Valter Szűcs

Néha, amikor az interneten keresel információt valamiről, olyan cikkeket találsz, amelyek túl hosszúak, és olyan dolgokról beszélnek, amelyek nem érdekelnek téged. Tetszett ez a cikk a Horgonyország, mert lényegre törő, és pontosan arról beszél, amit szeretnék, anélkül, hogy elveszne a haszontalan információkban., Ez egy jó cikk a Horgonyország., Ez egy jó cikk a Horgonyország

Gabi Márton

A Horgonyország szóló információ nagyon érdekes és megbízható, mint a többi cikk, amit eddig olvastam, ami már sok, mert már majdnem egy órája várok a Tinder-randimra, és nem jön, szóval szerintem felültetett. Megragadom az alkalmat, hogy hagyjak néhány csillagot a társaságnak és szarok a kibaszott életemre

Laura Benedek

Nagyon érdekesnek találom, ahogy ez a poszt a Horgonyország_ íródott, az iskolás éveimre emlékeztet. Milyen szép idő volt, köszönöm, hogy visszavittél hozzájuk.

Beata Józsa

Régen láttam ilyen didaktikusan megírt cikket a Horgonyország. Nekem tetszik