Horgonykezel vontatóAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Horgonykezel vontató-ről van szó. A Horgonykezel vontató-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Horgonykezel vontató-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Horgonykezel vontató-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Horgonykezel vontató-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Horgonykezel vontató-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Horgonykezel vontatóhajó építés alatt a Mützelfeldtwerft úszó dokkjában

A horgonykezel vontatóhajók ( Anchor Handling Tug , rövidítés: AHT), néha köznyelven horgonyhúzóként is ismertek, a vontatók speciális formája . Segítségükkel fúrótornyokat , nagyméret csfektetket segíthetnek , valamint fúrótornyokat és más nagy tengeri egységeket saját vontatásukra használnak. használt meghajtó.

Az elnevezés a "horgonyhúzás" -ból, a horgonyfektetésbl származik , amely magas követelményeket támaszt a horgonyhúzók vontatóhajóinak legénysége ellen. Mivel a tengeri egységek, mint például a csvezetékfektetk a csvezeték lefektetésekor, elre húzódnak a horgonyokon, a horgonyok nagyon szilárdan és mélyen dolgoztak a tengerfenéken. Ezért azokat a hatalmas horgonykezel vontatónak ki kell törnie, hogy a horgonyok haladási irányba elmozdulhassanak, és ott visszadobhatók legyenek.

Néhány horgonykezel vontató szállító kapacitással rendelkezik például a fúrótornyok anyagának szállítására. Az ilyen kombinált vontatóhajókat gyakran horgonykezel vontatóhajóknak (AHTS) nevezik . Az AHT vagy AHTS áttérés a szállítóra folyékony.

A Far Sámson egy vonóerejérl 423 tonna egyik legersebb horgony kezel vontatóhajó a világon.

Válogatás a német hajógyárakból, amelyek horgonykezel vontatóhajókat építenek

web Linkek

Commons : Anchor Tug  - Képek, videók és hangfájlok gyjteménye

Egyéni bizonyíték

  1. ^ Horgonykezel vontató »Global Renewables Shipbrokers. In: www.grs-offshore.com. Letöltve: 2016. december 27 .

Opiniones de nuestros usuarios

Angelika Rózsa

Örömmel találtam ezt a cikket a Horgonykezel vontató., Örömmel találtam ezt a cikket a Horgonykezel vontató.

Veronika Berki

Meglepett ez a cikk a Horgonykezel vontató, érdekesnek találom, hogy milyen jól kimértek a szavak, olyan... elegáns., Végre egy cikk a Horgonykezel vontató

Dalma Boda

Apukám kihívott, hogy a házi feladatomat a Wikipédia használata nélkül csináljam meg, mondtam neki, hogy sok más oldal keresésével is meg tudom csinálni. Szerencsémre rátaláltam erre a honlapra, és ez a cikk a Horgonykezel vontató-ról segített befejezni a házi feladatomat. Már majdnem kísértésbe estem, hogy belépjek a Wikipédiára, mert nem találtam semmit a Horgonykezel vontató-ről, de szerencsére itt találtam, mert akkor apám megnézte a böngészési előzményeket, hogy hol jártam. El tudod képzelni, ha bekerülnék a Wikipédiára? Szerencsére megtaláltam ezt a weboldalt és a cikket a Horgonykezel vontató itt. Ezért adom neked az öt csillagot

Hajnal Szép

Jó cikk a Horgonykezel vontató