Horgony (Solingen)Az internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Horgony (Solingen)-ről van szó. A Horgony (Solingen)-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Horgony (Solingen)-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Horgony (Solingen)-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Horgony (Solingen)-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Horgony (Solingen)-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

horgony
Solingen városa
Magasság : körülbelül 136 m tengerszint feletti magasságban NHN
Irányítószám : 42699
Körzetszám : 0212
Horgony (Solingen)
horgony

Anker helye Solingenben

Anker egy településen a Merscheid kerület a Bergisch város Solingen . A helynév állítólag egy ott található gazdaságra vezethet vissza, de ma már nem használatos. A hely beolvadt a Merscheider Straße zárt fejlesztésébe, csak a közeli Ankerstraße emlékeztet még a helyre.

Helyszín és leírás

Anker eredetileg egy helyen, közvetlenül a Merscheider Bezirksstraße, amely ma szemben a Cobra a torkolat közötti területen Merscheider Straße és Fürkerfeldstraße. A hely a gerinc közötti Lochbachtal az északi és a Viehbachtal a déli, amelyen a állami út 141 fut ma . Az eredetileg a helyhez tartozó épületeket a Keitz autókereskedés építette át. A szomszédos helyek vannak vagy voltak (északról nyugatra): Deusberg , Fürk , Schwarzenhäuschen , Fürker Irlen , Obenmankhaus , Untermankhaus , Siebelskamp , Wahnenkamp , Suppenheide és Poschheide .

etimológia

Az Anker helynév valószínleg egy Im Anker nev fogadóból származik . Nem tudni, honnan származik ez a név.

történelem

A Topographia Ducatus Montani , Blatt Amt Solingen térképen , amelyet Erich Philipp Ploennies készített 1715-tl, valamint a Rajna-vidék 1824-bl származó helyrajzi felmérésében , a helyet még nem jegyezték fel. Az 1844-es porosz premier horgonyként szerepel . A térképen csak két épület látható egymás mögött. A düsseldorfi közigazgatási körzet helyrajzi térképén 1871-tl a helyet név nélkül rögzítik. A hely közvetlenül a Merscheider kerületi úton volt, amely összekötötte Ohligst Merscheiden keresztül Mangenberggel és Solingengel, és amely csak nagyon ritkán volt lakott a 19. század végéig.

A 19. század eleji mairieni és késbbi polgármesteri hivatalok létrehozása után a horgony bekerült a Merscheid polgármesteri hivatal helyi nyilvántartásába , amelyet 1856-ban várossá emeltek és 1891- ben Ohligsnek neveztek el.

1832-ben a hely a Herschaft Merscheid része volt a Merscheid polgármesteri hivatalban, ott volt a VI folyosón. Poschheide. A hely, amelyet minsíteni , mint Kotten szerinti statisztikák és topográfiája Düsseldorf közigazgatási kerületében , két lakóépületek és egy mezgazdasági épület abban az idben. Akkor tizenegy lakó élt a helyen, közülük négy katolikus és hét protestáns felekezet. A Rajna tartomány községi és birtokrajzi statisztikája 1871-ben 14 házzal és 114 lakossal rendelkezik.

Az 1893 - as porosz újraregisztrálás során a hely elveszítette magányos helyzetét, és elmerült von Ohligs és von Merscheid fejldésében a Merscheider Straße mentén. A helynevet már nem rögzíti a térkép. A 19. század végén azonban a Poschheide és a Merscheider Strasse közötti kissé félrees összeköt út Ankerstrasse nevet kapott a hely emlékére.

1929-ben Groß-Solingen városi szakszervezetével a hely Solingen része lett. Az utcanéven kívül azonban a helyet már nem rögzítik a várostérképen, és már nem használják.

dagad

  1. a b Hans-Georg Wenke: Hely- és utcanevek. In: www.solingen-internet.de. Hozzáférés: 2020. december 31 .
  2. ^ Solingen városa: Utcák és helynevek városunkban, Solingen , saját kiadású, Solingen 1972
  3. ^ A düsseldorfi közigazgatási körzet topográfiai térképe . A kataszteri felvételek és W. Werner királyi kormánytitkár ugyanazon alap- és egyéb trigonometrikus munkája alapján tervezték és hajtották végre. Szerkesztette: FW Grube királyi kormánytitkár. 4. rev. Kiadás / kiadta A. Bagel Weselben, 1859 / Ddf., 1870. december 17. J. Emmerich, Landbaumeister. - A miniszteri módosítások után javítva. Ddf. d. 1871. szeptember 1. Bruns.
  4. ^ Johann Georg von Viebahn : Düsseldorf közigazgatási körzetének statisztikája és topográfiája , 1836
  5. ^ Rajna tartomány községei és uradalmi körzetei és lakossága. Szerkesztette és állította össze a Királyi Statisztikai Hivatal az 1871. december 1-jei általános népszámlálás eredeti anyagaiból. In: Königliches Statistisches Bureau (Hrsg.): A porosz állam közösségei és uradalmi körzetei és lakossága. szalag 1874, XI , ZDB- ID 1467523-7 ( digitális másolat ).
  6. Hivatalos Várostérkép 2017

Opiniones de nuestros usuarios

Marian Major

Nagy felfedezés ez a cikk a Horgony (Solingen) és az egész oldalról. Egyenesen a kedvencek közé kerül., Nagyszerű felfedezés ez a cikk a Horgony (Solingen) és az egész oldal

Melitta Bencsik

Ebben a Horgony (Solingen) szóló bejegyzésben olyan dolgokat tudtam meg, amiket nem tudtam, úgyhogy most már mehetek aludni

Gabi Tóth

Néha, amikor az interneten keresel információt valamiről, olyan cikkeket találsz, amelyek túl hosszúak, és olyan dolgokról beszélnek, amelyek nem érdekelnek téged. Tetszett ez a cikk a Horgony (Solingen), mert lényegre törő, és pontosan arról beszél, amit szeretnék, anélkül, hogy elveszne a haszontalan információkban., Ez egy jó cikk a Horgony (Solingen)., Ez egy jó cikk a Horgony (Solingen)