Horgony (HTML)Az internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Horgony (HTML)-ről van szó. A Horgony (HTML)-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Horgony (HTML)-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Horgony (HTML)-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Horgony (HTML)-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Horgony (HTML)-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Egy horgony kifejezés ugrás címke egy HTML - dokumentumot . A hipertext elméletében a horgony kifejezés általában a hiperhivatkozás kezd és végpontját jelenti .

Gyakorlatilag minden elem egy-egy címkéhez tartozik ID- az attribútum megkapja. Régi HTML verziókban ezeket az átugró címkéket egy kiegészít aelem felhasználásával kellett megvalósítani, amely nameattribútumot kapott. Innen a név: horgony (angolul: "horgony").

Mivel az URL- ben egy ugrócímke jelenhet meg , egy dokumentum ( töredék ) alszakaszát közvetlenül hiperhivatkozáson keresztül lehet megszólítani.

Például egy átugrási címke definiálható egy alszakaszhoz:

<h2 id="Ankername">Überschrift</h2>

Elavult változat:

<h2><a name="Ankername">Überschrift</a></h2>

A hiperhivatkozás felhasználható erre az ugrócímkére. Az ilyen linkek aktiválásakor a gyakori böngészk , HTML-szerkesztk és más , az URL-kódon alapuló szövegszerkeszt programok közvetlenül a megfelel horgonyba ugranak, pl. B. görgetéssel .

Ugyanabban a dokumentumban egy ugrócímkére hivatkozik a töredék azonosító font jele # :

<a href="#Ankername">Link</a>

Hivatkozás egy másik dokumentum átugró címkéjére ( href= "hipertextreferencia"):

<a href="seite.html#Ankername">Link</a>

Hivatkozás egy átugró címkére egy másik dokumentumban paraméterekkel:

<a href="seite.phpname=value#Ankername">Link</a>

web Linkek

Egyéni bizonyíték

  1. 12 link - 12.2 Az A elem. In: HTML 4.01 Specifikáció W3C-ajánlás 1999. december 24-én. Dave Raggett, Arnaud Le Hors, Ian Jacobs, W3C konzorcium, hozzáférés 2008. október 9 .
  2. 2 Bevezetés a HTML 4-be - 2.1.2 Töredékazonosítók. In: HTML 4.01 1999. W3C, hozzáférés: 2008. október 9 .

Opiniones de nuestros usuarios

Imola Boros

Helyes. Megadja a szükséges információkat a Horgony (HTML)., Helyes

Jelena Cseh

Nagyon érdekes ez a bejegyzés a Horgony (HTML)., Azt hittem, már mindent tudok a Horgony (HTML)., Nagyon érdekes ez a bejegyzés a Horgony (HTML).

Linda Tolnai

Nagyszerű poszt a Horgony (HTML)., Nagyszerű poszt a Horgony (HTML).

Maria Csapó

Ez egy jó cikk a Horgony (HTML)_. A szükséges információkat adja meg, túlzások nélkül

Krisztina Barta

Régen láttam ilyen didaktikusan megírt cikket a Horgony (HTML). Nekem tetszik