Horgony gyermekAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Horgony gyermek-ről van szó. A Horgony gyermek-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Horgony gyermek-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Horgony gyermek-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Horgony gyermek-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Horgony gyermek-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Az Ankerkind ( angol anchor baby ) kifejezés (egyesek szerint pejoratívnak tekintik) a kiskorú menedékkérket, akiket családjaik a célországba küldenek annak érdekében, hogy a családot a legális belépési lehetségeken keresztül eljuttassák. Az Egyesült Államokban a kifejezés magában foglalja az országban született gyermekeket, akiknek anyja illegálisan lépett be. A születési hely elve (jus soli) miatt ezek a gyermekek születésükkor megkapják az amerikai állampolgárságot.

Az Ausztriában , 2011-ben, a rokonok, a fiatalkorú jogosult személyek menedékjogot arra hagyjuk csatlakozzon a családok 17 esetben . Ennek akadályai a DNS -vizsgálatok és egyéb megersítések költségei.

A kritikusok szerint a kifejezés delegitimizálta (a hamis menedékkér kifejezéshez hasonlóan ) a menekülés okait.

2015-ben, a nyomában a menekült válság Európában és Németországban, lényegesen több kísér nélküli menekült gyermekek jöttek , hogy Németország , mint az elz években. 2016 januárjában két évre felfüggesztik a kormánykoalíció tippjeit (elfogadta a Merkel III. Kabinetet ), ahol a kiegészít védelem miatt a családegyesítés megsznik.

Lásd még

Egyéni bizonyíték

  1. Günter Burkart: A család jövje: elrejelzések és forgatókönyvek . Barbara Budrich, 2009, ISBN 978-3-86649-237-0 , 101-102.
  2. Traiskirchen: Egyre több horgonygyermek , ORF Alsó -Ausztria, 2012. január 6
  3. "Ankerkinder": Csak 17 eset az elz évben , Der Standard, 2012. január 13
  4. Grant Barrett: Szószavak: Glossary , New York Times , 2006. december 24.: "... egy becsmérl kifejezés az Egyesült Államokban született gyermek számára egy bevándorló számára."
  5. A. Siebenhofer, G. Valchars: Ankerkinder az új hamis menedékkérk. A sajtó , 2012. január 16
  6. FAZ.net 2015. december 14. / Eckart Lohse : Lehorgonyozzák a gyerekeket egyedül a futásban
  7. FAZ.net, 2016. január 28 .: Menekültügyi csomag II., A koalíció megegyezik a családegyesítésrl szóló kompromisszumban

Opiniones de nuestros usuarios

Renata Sági

Köszönöm. A cikk a Horgony gyermek hasznos volt számomra., Nagyon érdekes cikk a Horgony gyermek

Ivett Bakó

Régen láttam ilyen didaktikusan megírt cikket a Horgony gyermek. Nekem tetszik

Andras Pintér

Meglepett ez a cikk a Horgony gyermek, érdekesnek találom, hogy milyen jól kimértek a szavak, olyan... elegáns., Végre egy cikk a Horgony gyermek

Alice Lovas

Nem tudom, hogyan jutottam el ehhez a Horgony gyermek szóló cikkhez, de nagyon tetszett.