Horgony Eli PetersenAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Horgony Eli Petersen-ről van szó. A Horgony Eli Petersen-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Horgony Eli Petersen-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Horgony Eli Petersen-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Horgony Eli Petersen-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Horgony Eli Petersen-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Anker Eli Petersen (született június 7-, 1959-es a Tvøroyri , Feröer-szigetek ) egy feröeri grafikai és bélyeg tervezje és szerz.

A Postverk Føroya bélyegek közül sok Anker Eli kezébl származik (így van a neve a bélyegeken). Anker Eli a kollázs és a számítógépes grafika technikáját használja . Motívumai gyakran történelmiek. A skandináv mitológiában található újabb feröeri postai bélyegek tle származnak. Nagyszer mvészi példaképei William Heinesen és Elinborg Lützen .

Anker Eli webtervezként dolgozik a Feröer Postánál is, ahol összetett oldalakat tervez több nyelven.

Szerzként AE Petersen régi norvég szövegeket fordít , gyermekdalokat és egyéb szövegeket ír a feröeri zenészek számára. Számos könyvet is illusztrált.

gyermekei dala Á FERD til dreymalands (Az út a Dreamland) az egyik legnépszerbb feröeri gyermek dalok, és zenésítette meg Terji Rasmussen 1990-ben . Legutóbb Eivør Pálsdóttir , Lena Anderssen és Guðrun Sólja Jacobsen adta el élben 2006-ban Tórshavnban. Terji Rasmussen beállította a Ljóðsmynd ( hangfestés ) cím dalt is , amelyet a 20. század feröeri dalának választottak. A melankolikus dal véletlenszer környezeti zajokról mesél, és Petersen állítása szerint akkor jött létre, amikor semmire sem tudott gondolni. Mindkét dal megtalálható a Terji og Føstufressar modern klasszikusban , amelyet a feröeri zenetörténet els professzionális rock-pop albumának tartanak.

web Linkek

Commons : Anker Eli Petersen  - album képekkel, videókkal és hangfájlokkal

Opiniones de nuestros usuarios

Zsolt Sós

Nagyon érdekesnek találom, ahogy ez a poszt a Horgony Eli Petersen_ íródott, az iskolás éveimre emlékeztet. Milyen szép idő volt, köszönöm, hogy visszavittél hozzájuk.

Karola Hegedűs

Jó cikk a Horgony Eli Petersen

Marta Pető

Mindig jó tanulni. Köszönöm a cikket a Horgony Eli Petersen

Imola Csizmadia

A nyelvezet réginek tűnik, de az információk megbízhatóak, és általában minden, ami a Horgony Eli Petersen íródott, nagy bizalmat ad., Nagyon érdekesnek találtam ezt a cikket a Horgony Eli Petersen

Rudolf Pap

Meglepett ez a cikk a Horgony Eli Petersen, érdekesnek találom, hogy milyen jól kimértek a szavak, olyan... elegáns., Végre egy cikk a Horgony Eli Petersen