Hopt AnitaAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Hopt Anita-ről van szó. A Hopt Anita-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Hopt Anita-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Hopt Anita-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Hopt Anita-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Hopt Anita-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Anita Marietta Hopt (született október 3, 1981-ben a Rotenburg an der Fulda ) német színészn , énekesn ( szoprán ), hangoskönyv és hang színészn .

Karrier

Hopt Anita 2000-tl 2003-ig tanult "táncot" és "drámát" a hamburgi Stage School-ban . 2007-ig a 4 együttes énekesnje volt a bárban , majd a Queensgang és a Ladies go Diva csoport tagja lett . Színházi színésznként is aktív volt, és a West Side Story- ban játszott Kasselben. Hopt más színházi elkötelezettségeket folytatott Braunschweigben és Hamburgban.

Hopt leginkább a német ajkú országokban Barbie rögzített énekhangjaként ismert . Mindig kölcsönadta Barbie-nak énekhangját az azonos nev animációs filmekben. Hangszínészni munkáját különféle feladatokkal kezdte együttes szerepelként, például a Numbers - A bnözés logikája , Claymore , The Wire és Ouran High School Host Club c . Filmekben . Hopt a szinkronizálás területén töltötte be els fontosabb szerepét a Digimon Data Squad , a Bones és a Mobile Suit Gundam 00 munkájában . Ma számos amerikai színésznt és rajzfigurát szinkronizál. Hopt a zene fbb szerepeit a Chowder , K-On! , Everwood és hogyan lehet elkészíteni Amerikában . Németországban Melissa Rauch ( True Blood , The Big Bang Theory ) hangjaként vált ismertté . 2010 óta Laura Carmichaelt szinkronizálja a Downton Abbey díjnyertes sorozatában , 2013-ban pedig Lauren Lapkus-t az Are You There, Chelsea-ben . Az olyan hangos produkcióknál, mint a Teen Mom és a Plain Jane , Hopt is a mikrofon eltt állt. A Sternenschweif rádiójáték-sorozat f ni karakterét, Laurát is beszéli .

Bodo Wartke- tal és a Capital Dance Orchestra-val együtt megjelent a "Swingende Necessity" cím msorukban.

Szinkron hengerek (választék)

Filmek

Sorozat

web Linkek

Egyéni bizonyíték

  1. ANITA HOPT énekes / eladó. In: anitahopt.de. Letöltve: 2019. január 27 .

Opiniones de nuestros usuarios

Anette Papp

Nagyon érdekes ez a bejegyzés a Hopt Anita., Azt hittem, már mindent tudok a Hopt Anita., Nagyon érdekes ez a bejegyzés a Hopt Anita.

Mihaly Szöllősi

Nagy felfedezés ez a cikk a Hopt Anita és az egész oldalról. Egyenesen a kedvencek közé kerül., Nagyszerű felfedezés ez a cikk a Hopt Anita és az egész oldal

Ilona Baranyai

Ez a bejegyzés a Hopt Anita segített abban, hogy az utolsó pillanatban befejezzem a holnapi munkámat. Már láttam magam előtt, hogy visszamegyek a Wikipédiához, amit a tanárnő megtiltott nekünk. Köszönöm, hogy megmentettél

Balazs Seres

A nyelvezet réginek tűnik, de az információk megbízhatóak, és általában minden, ami a Hopt Anita íródott, nagy bizalmat ad., Nagyon érdekesnek találtam ezt a cikket a Hopt Anita