Hartmann AnnaleaAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Hartmann Annalea-ről van szó. A Hartmann Annalea-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Hartmann Annalea-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Hartmann Annalea-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Hartmann Annalea-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Hartmann Annalea-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Annalea Hartmann (született április 17-, 1965-ös a Berschis ) egykori svájci strandröplabda játékos .

Karrier

Hartmann 1992- ben Silvia Meierrel nyerte a svájci bajnokságot . Ez volt az öt országos cím közül az els, amelyet 2000-ben különböz partnerekkel elért. 1996-ban lett bajnok Margot Schläfli és játszott a World Series torna Espinho . Denise Kölliker oldalán a következ cím és a harmadik hely jutott az 1998-ban a Jona SG- ben megrendezett Challenger-tornán . A Nicole Schnyder-Benoit nyert két aranyérmet Svájcban. A marseille-i világbajnokságon a svájciak a 41. helyet szerezték meg, az 1999-es palmai és a 2000-es Getxo-i Európa- bajnokságon pedig mindketten kilencedikek lettek. 2001-ben, 2003-ban és 2004-ben Hartmann otthon háromszor volt második helyezett. A Dorothea Hebeisen , is tette, hogy a végs a mhold torna Vaduz 2005 . 2006-ban több FIVB tornát játszott Karin Trüssel-szel . Az EB Hága , kiesett nélkül nyert egy sor.

Aktív karrierje után Hartmann a Grossen / Kayser tengerparti duó edzjeként és a Bázeli Egyetem Sportintézetének oktatójaként dolgozott .

web Linkek

Egyéni bizonyíték

  1. beachcup.ch A svájci bajnokság 1992 volt
  2. Fizesse meg a nehézségeket ahelyett, hogy nyerne pénzjutalmat. Berner Zeitung, 2010. április 19., hozzáférés: 2012. szeptember 10 .
  3. ^ Bázeli Egyetem, Sport Intézet

Opiniones de nuestros usuarios

Gitta Kiss

Nagy felfedezés ez a cikk a Hartmann Annalea és az egész oldalról. Egyenesen a kedvencek közé kerül., Nagyszerű felfedezés ez a cikk a Hartmann Annalea és az egész oldal

Aranka Erdős

A nyelvezet réginek tűnik, de az információk megbízhatóak, és általában minden, ami a Hartmann Annalea íródott, nagy bizalmat ad., Nagyon érdekesnek találtam ezt a cikket a Hartmann Annalea

Endre Gergely

Ez a bejegyzés a Hartmann Annalea segített abban, hogy az utolsó pillanatban befejezzem a holnapi munkámat. Már láttam magam előtt, hogy visszamegyek a Wikipédiához, amit a tanárnő megtiltott nekünk. Köszönöm, hogy megmentettél