GyakornokiAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Gyakornoki-ről van szó. A Gyakornoki-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Gyakornoki-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Gyakornoki-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Gyakornoki-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Gyakornoki-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Mivel Anlernberuf Németországban tartózkodott a szakképzési törvény elfogadásáig, 1969 foglalkozást említett, amelyek két éven belül elsajátíthatók. A kifejezést ritkán használják a jelenlegi szakmai és üzleti oktatásban. Manapság a félképzett szakma kifejezés a kisegít munkavállalónak felel meg , vagyis egy olyan szakmának, amelyet rövid házon belüli képzés után lehet gyakorolni - rendszeres szakképzés vagy szakiskola nélkül . Ezek elssorban olyan tevékenységek, amelyek nem igényelnek különösebb képesítést . Ebben az összefüggésben gyakran használják a képzetlen vagy ideiglenes munkavállaló kifejezést .

Példák a tanulószerzdéses gyakorlati gyakorlatokra: tzegmunkások, szállítómunkások vagy órarészek. Németországban volt egy , a Németországi Szövetségi Köztársaságban elismert tanulószerzdéses és félképzett szakmák névjegyzéke , amelyet ma elismert tanulószerzdéses könyvtárnak hívnak . Az 1960-as évek elejéig a "tanoncképzést és a félképzett foglalkozásokat" együtt rögzítették a foglalkozási statisztikákban. A tanulószerzdéses gyakorlatot kevéssé értékelték, mert a társadalomban alacsony munkának tekintették ket. Mivel mind a szülk, mind a kérelmezk a "félképzett foglalkozás" megjelölést a hiányos és megfelel képzés kifejezéseként fogták fel, a félképzett szakmákban kiképzettek száma jelentsen csökkent.

A félképzett munkavállalók idvel szakképzett munkavállalóknak minsülhetnek (különösen az építiparban és a mezgazdaságban ) hosszú távú tevékenységük során . A félképzett szakmákban dolgozó alkalmazottak általában kevesebb fizetést kapnak, mint a szakmunkások. Ezért a szolgáltató képzés fontos szempont a társadalmi támogatásban.

web Linkek

Egyéni bizonyíték

  1. Horn, KP, Kemnitz, H., Marotzki, W., és Sandfuchs, U. (szerk.). (2011). Klinkhardt Lexikon Neveléstudomány (KLE) (2. köt.). UTB.
  2. Deeken, H. (2013). Foglalkozási lexikon: Melyik foglalkozást vegyem igénybe 600 munkaprofil a képzéssel, továbbképzéssel és karrierlehetségekkel kapcsolatos információkkal. Springer kiadó.
  3. A karrier-tanácsadási statisztikák eredményei, 1965. február - online elérhet a munkaügyi ügynökségnél.
  4. ^ Német Munkaadók Szövetségének Szövetségi Szövetsége (1962) A Német Munkaadók Szövetségének Szövetségi Szövetségének éves jelentése. 78. o

Opiniones de nuestros usuarios

Anna Timár

Régen láttam ilyen didaktikusan megírt cikket a Gyakornoki. Nekem tetszik

Cintia Szakács

Valami mást kellett találnom a Gyakornoki, nem a tipikus dolgokat, amiket mindig az interneten olvasol, és tetszett ez a _változós cikk., Nagyszerű poszt a Gyakornoki

Oliver Lázár

Végre egy cikk a Gyakornoki, ami könnyen olvasható., Köszönöm ezt a bejegyzést a Gyakornoki

David Fülöp

Nagyon érdekesnek találom, ahogy ez a poszt a Gyakornoki_ íródott, az iskolás éveimre emlékeztet. Milyen szép idő volt, köszönöm, hogy visszavittél hozzájuk.