Faris AnnaAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Faris Anna-ről van szó. A Faris Anna-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Faris Anna-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Faris Anna-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Faris Anna-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Faris Anna-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Anna Kay Faris (született November 29-, 1976-os a Baltimore , Maryland ) egy amerikai színészn , filmproducer , hang színészn és énekesn .

élet és karrier

Anna Faris ntt fel Edmonds , Washington , északra Seattle . Szülei, Karen és Jack Faris fiatal korától cselekvésre ösztönözték. Faris kilencévesen debütált színészi játékában a Seattle Repertory Theatre-ben . Érettségi után a Edmonds Woodway High School, tanult angolul a University of Washington .

Elször televíziós sorozatok révén érte el színészi hírnevét; például a Barátok cím sorozatban mellékszerepben látták .

Miután debütált a Lovers Lane-ben (1999), Faris Los Angelesbe költözött . A horror - hamis Scary Movie (2000) és a folytatások Scary Movie 2 (2001), Scary Movie 3 (2003) és Scary Movie 4 (2006), játszotta a vezet szerepet, és volt, hogy szerepet játszanak az MTV Movie Award in két kategória nevezett. Miután a Lost in Translation (2003) egyszer gondolkodású filmsztárját ábrázolta , komoly oldalát sikerült megmutatnia a Brokeback Mountain-ban (2005).

A film Alvin és a mókusok 2. (2009) és Alvin és a mókusok 3: Chipbruch (2011), Faris beszélt Jeanette az angol nyelv eredeti változat. Hangot adott a Felhs a húsgombóc esélyével (2009) és a Felhs a húsgombóc esélyével 2 (2013) animációs film ni fszerepljének , Sam Sparksnak is . 2010-ben és 2011-ben a Faris szerepelt a Take Me Home Tonight , a The Perfect Ex és a Yogi Bear vígjátékokban ; ezek azonban nem voltak nagy kereskedelmi sikerek. 2012-ben a Diktátor cím filmben játszott .

Faris Erica vendégszerepe révén nagyobb ismertségre tett szert a televíziós környezetben a Barátok közt utolsó évadában . Ezután vendégszereplések következtek az Entourage és a Saturday Night Live msorokban , amelyekben ábrázolta magát. 2013 óta Anna Faris játszotta az Anya cím televíziós sorozat egyik fszerepét . 2020. szeptember 4-én bejelentették, hogy Faris hét év után otthagyja az Anya televíziós sorozatot, hogy új lehetségeket keressen.

2004-ben Faris feleségül vette színésztársát, Ben Indrát, akit a Lovers Lane forgatásán ismert meg 1999-ben. 2007. április 3-án beadta a válópert. Tól 2009-2017 férjhez ment neki szintén színész Chris Pratt a második alkalommal . A fiuk is ebbl a házasságból származik. 2017 szeptembere óta Faris kapcsolatban áll Michael Barrett operatrrel , akivel a Overboard film forgatása közben ismerkedett meg .

2017-ben felvették a Mozgóképmvészeti és Tudományos Akadémiára (AMPAS), amely minden évben odaadja az Oscart .

Filmográfia

Színésznként

Hangszínésznként

Díjak (válogatás)

 • 2003: Második helyezett: Legjobb ni mellékszerepl, BOP Calvin Awards ( Lost in Translation )
 • 2005: Második helyezett: Legjobb ni mellékszerepl, BOP Calvin Awards (Just Friends)
 • 2012: Az év CinemaCon vígjáték-csillaga

web Linkek

Commons : Anna Faris  - Képek gyjteménye

Egyéni bizonyíték

 1. Edmonds színészn szórakozik a Ijeszt filmekkel, növekv karrier , cikk a The Seattle Times-ban (angolul)
 2. Anna Faris Ijeszt film 5 kihagyása
 3. A színészn elhagyja az "Anya" sorozatot. Letöltve: 2020. szeptember 5 .
 4. ^ Külön Chris Pratt és Anna Faris. In: tükör-online. Letöltve: 2017. augusztus 9 .
 5. Jennifer Garcia: Anna Faris üdvözli a kisfiút. In: Emberek . 2012. augusztus 25., hozzáférés: 2012. december 18 .
 6. Ale orosz: Chris Pratt és Anna Faris a válást egy évvel a különválás után véglegesíti: Jelentések . In: people.com, 2018. október 16-tól.
 7. Julius Young: Anna Faris megersíti Michael Barrett eljegyzését, saját esküvjét akarja lebonyolítani . In: foxnews.com, 2020. február 12.
 8. "2017. osztály". Hozzáférés: 2017. június 30. http://www.app.oscars.org/class2017/ .
 9. A nagy kép: Anna Faris: Díjak, vetélkedk, legújabb és közelg filmek. Letöltve: 2018. december 27 .
 10. A nagy kép: Anna Faris: Díjak, vetélkedk, legújabb és közelg filmek. Letöltve: 2018. december 27 .
 11. Anna Faris elnyerte az Év CinemaCon vígjáték-díját. Hozzáférés: 2018. december 27 .

Opiniones de nuestros usuarios

Roberta Vas

Nagy felfedezés ez a cikk a Faris Anna és az egész oldalról. Egyenesen a kedvencek közé kerül., Nagyszerű felfedezés ez a cikk a Faris Anna és az egész oldal

Stella Sebestyén

Végre egy cikk a Faris Anna, ami könnyen olvasható., Köszönöm ezt a bejegyzést a Faris Anna

Claudia Pap

Helyes. Megadja a szükséges információkat a Faris Anna., Helyes

Katalin Vida

Meglepett ez a cikk a Faris Anna, érdekesnek találom, hogy milyen jól kimértek a szavak, olyan... elegáns., Végre egy cikk a Faris Anna

George Seres

Ez egy jó cikk a Faris Anna_. A szükséges információkat adja meg, túlzások nélkül