EllenségeskedésAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Ellenségeskedés-ről van szó. A Ellenségeskedés-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Ellenségeskedés-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Ellenségeskedés-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Ellenségeskedés-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Ellenségeskedés-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Ellenségeskedés
Általános információ
eredet San Francisco , Egyesült Államok
Mfaj (ok) Deathcore
alapítás 2000
felbontás 2009
Utolsó foglalkozás
Leo Miller
Frank Costa
Elektromos gitár
Chase Fraser
Evan Brewer
Navene Koperweis
volt tagok
Elektromos gitár
Nick Lazaro
Elektromos basszus
Dan Kenny
Elektromos basszus
Sean Koperweis

Ellenségeskedés (angolul: ellenségesség) volt, egy amerikai deathcore zenekar San Francisco , Kalifornia .

sztori

A 2000-ben alapított Animosity három évvel késbb adta ki els stúdióalbumát, a Shut It Down -ot - amikor a zenekar tagjai akkor még csak 16 és 17 évesek voltak .

2005- ben megjelent a második album az Empires a Metal Blade Records-on , a zenekar pedig az Origin és a Malevolent Creation társaságában turnézott az Egyesült Államokban.

A harmadik Animal stúdióalbumot Kurt Ballou, a Converge gitárosa készítette , és 2007 októberében jelent meg. Röviddel ezután a zenekar turnézott u. a. a Konvergálás Európán keresztül.

2008 tavaszán Navene Koperweis (dob) elhagyta a zenekart, hogy "szünetet tartson". A következ turnén Bret Batdorf váltotta. 2008 júniusában azonban Koperweis visszatért az együtteshez.

Hosszú fennállása miatt az Animosity olyan zenekarok mellett számolt be, mint az All Shall Perish , a Job for a Cowboy és az ég ég , a deathcore társalapítói és eldei, valamint e mfaj legbefolyásosabb együttesei közé.

A 2009. októberi szakításról az énekes, Leo Miller elmondta, hogy a zenekar nemrég nem volt együtt a próbateremben, és nem vett fel új dalokat.

stílus

A zenekar zenei stílusát a technikai deathcore-hoz rendelik, és a zenekar tagjai magas szint készségei láthatók hangszereiken.

Diszkográfia

Zenevideók

  • 2003: Hamis vér
  • 2005: A fekete oldal
  • 2007: Fogdaráló

web Linkek

Egyéni bizonyíték

  1. CD Review of Empires , megtekintés: 2015. november 20
  2. Animosity dobos Navene Koperweis visszatér a fold , elérhet november 20, 2015
  3. Az Animosity Breaks Up, a zenekar tagjai folytatják a többi projektet , 2015. november 20

Opiniones de nuestros usuarios

Ingrid Szegedi

Tetszik az oldal, és a Ellenségeskedés szóló cikk az, amit kerestem

Roberta Erdélyi

A Ellenségeskedés szóló cikk teljes és jól magyarázott. Én nem vennék el vagy tennék hozzá vesszőt., A Ellenségeskedés szóló cikk teljes és jól elmagyarázott

Egon Cseh

Ezt a bejegyzést a Ellenségeskedés-ről pont ezt kerestem.