Életkönyv a valószíntlen kutatásrólAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Életkönyv a valószíntlen kutatásról-ről van szó. A Életkönyv a valószíntlen kutatásról-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Életkönyv a valószíntlen kutatásról-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Életkönyv a valószíntlen kutatásról-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Életkönyv a valószíntlen kutatásról-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Életkönyv a valószíntlen kutatásról-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Az Annals of Improbable Research ( AIR ) magazin kéthavonta jelenik meg Cambridge-ben , Massachusetts ( USA ). Ebben tudományos folyóirat szatírájaként fiktív vagy valós kísérleteket mutatnak be abszurd témákkal, valamint legalább egy érdekes, különös témájú kutatási cikket, például Murphy törvényét . A folyóiratot többek között különféle Nobel-díjasok jelentetik meg.

Az AIR évente odaadja az Ig Nobel-díjat tíz olyan eredményért, amelyek "elször megnevettetik, majd elgondolkodtatják az embereket".

A magazin eldje az 1955-ben alapított Harry Lipkin és Alexander Kohn izraeli tudósok Journal of Irreproducible Results cím folyóirata volt. Amikor ezt a folyóiratot George Scherr kiadó megvásárolta 1994-ben, a szerkesztk többsége - mint Marc Abrahams - elhagyta az újságot és megalapította az Annals of Valószíntlen kutatás . Scherr panaszai a plágiumra nem eredményeztek semmit.

A német nyelvterületrl Mark Benecke az AIR társszerkesztje és szerzje.

Cikkminta

web Linkek

irodalom

  • Marc Abrahams: A mogyoróvaj hatása a Föld forgására. Kutatások, amelyekre a világnak nincs szüksége , Birkhäuser Verlag, 2002, ISBN 3764359412 .

Lásd még

Opiniones de nuestros usuarios

Lilla Fodor

A Életkönyv a valószíntlen kutatásról szóló cikk teljes és jól magyarázott. Én nem vennék el vagy tennék hozzá vesszőt., A Életkönyv a valószíntlen kutatásról szóló cikk teljes és jól elmagyarázott

Fatime Barta

Jó cikk a Életkönyv a valószíntlen kutatásról

Viola Ambrus

A Életkönyv a valószíntlen kutatásról nyújtott információk igazak és nagyon hasznosak. Jól van

Judith Kulcsár

Meglepett ez a cikk a Életkönyv a valószíntlen kutatásról, érdekesnek találom, hogy milyen jól kimértek a szavak, olyan... elegáns., Végre egy cikk a Életkönyv a valószíntlen kutatásról