DeFrantz AnitaAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha DeFrantz Anita-ről van szó. A DeFrantz Anita-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a DeFrantz Anita-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat DeFrantz Anita-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a DeFrantz Anita-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál DeFrantz Anita-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Anita DeFrantz (született október 4, 1952-es a Philadelphia ) egykori amerikai evezs . 1986 óta tagja a Nemzetközi Olimpiai Bizottságnak (NOB).

Anita DeFrantz volt az els fekete n, aki evezett az USA-ban az olimpiai játékokon. A ni evezés olimpiai premierjén az 1976-os olimpiai játékokon Montrealban az amerikai nyolcadikkal evezett és bronzérmet nyert. Két évvel késbb ezüstöt nyert egy kormányosnál, kormányosnál az evezs világbajnokságon, 1978-ban. 1980-ban jelölték az amerikai olimpiai csapatba, de az olimpiai bojkott miatt nem engedték meg a részvételt.

Anita DeFrantz jogot tanult Connecticutban és a Pennsylvania Állami Egyetemen , ahol 1977-ben doktorált. Tagja volt az 1984-es nyári olimpiai játékok Los Angeles-i rendez bizottságának , és 1987 óta vezeti a Los Angeles-i Amatr Atlétikai Alapítványt , amely az 1984-es olimpiai játékok nettó bevételét kezeli. 1993 és 2013 között az Evezs Világszövetség (FISA) alelnöke volt .

1986-ban Anita DeFrantz volt az ötödik n és az els fekete n, akit megválasztottak a NOB-ba. 1992 és 1997 között a NOB Végrehajtó Bizottságában dolgozott, majd öt évig alelnök volt. 2001-ben pályázott a NOB elnökévé, de veszített Jacques Rogge-tól . 2013-ban DeFrantzt választották a NOB alelnökévé. 1980-ben megkapta az Egyesült Államok Sports Academy a Daphne a díszdoktori .

irodalom

  • Volker Kluge : Nyári olimpiai játékok. A krónika III. Mexikóváros 1968 - Los Angeles 1984. Sportverlag Berlin, Berlin 2000, ISBN 3-328-00741-5 , 650. o., 516. jegyzet.

web Linkek

Egyéni bizonyíték

  1. Dag Danzglock: A Német Evezs Szövetség gratulál Thomas Bachnak. Német Evezs Szövetség, 2013. szeptember 11, hozzáférés: 2013. szeptember 11 .
  2. ^ Díszdoktorok. (Az interneten már nem érhet el.) In: ussa.edu. Egyesült Államok Sportakadémiája, az eredetirl 2014. május 4-én archiválva ; megtekintve 2014. május 4-én .

Opiniones de nuestros usuarios

Nelli Lengyel

A DeFrantz Anita szóló információ nagyon érdekes és megbízható, mint a többi cikk, amit eddig olvastam, ami már sok, mert már majdnem egy órája várok a Tinder-randimra, és nem jön, szóval szerintem felültetett. Megragadom az alkalmat, hogy hagyjak néhány csillagot a társaságnak és szarok a kibaszott életemre

Zsofia Gombos

Jó cikk a DeFrantz Anita

Emil Pataki

A DeFrantz Anita szóló cikk teljes és jól magyarázott. Én nem vennék el vagy tennék hozzá vesszőt., A DeFrantz Anita szóló cikk teljes és jól elmagyarázott

Benjamin Soós

A nyelvezet réginek tűnik, de az információk megbízhatóak, és általában minden, ami a DeFrantz Anita íródott, nagy bizalmat ad., Nagyon érdekesnek találtam ezt a cikket a DeFrantz Anita