Buri AnitaAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Buri Anita-ről van szó. A Buri Anita-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Buri Anita-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Buri Anita-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Buri Anita-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Buri Anita-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Anita Buri (született 1978. július 3. ) svájci msorvezet és modell . volt , Miss Svájc 1999-ben.

Élet

A bergi (TG) kereskedelmi alkalmazottat 1999-ben Luganóban választották Miss Svájcba. Ugyanebben az évben Svájcot képviselte a londoni Miss World választásokon és 2000-ben a ciprusi Miss Universe választásokon .

2002 és 2008 között házasságot kötött a volt nemzeti futballistával , Marc Hodellel . Van egy fiuk, aki 2002-ben született.

6 éves kora óta balettet, jazz-táncot, hip-hop utcai táncot és latint táncol. A Sonia Grandjean (Miss Svájc 1998) és a profi táncos és koreográfus Eljadusa Kedves, vezette a ladystyle show tánc csoport két évig. Jazz táncot tanított fiataloknak. A Fitness for Kids szervezet fitnesz nagykövete a német ajkú Svájcban. A zürichi Team Run maraton nagykövete.

Az SRF táncmsorban megkérdezhetem 2019-ben bejutott a döntbe.

Buri Anita modellként, TV-ként és rendezvények msorvezetjeként dolgozik. 2007 és 2009 között a thurgaui származású és wahlaargaui lakos bemutatta a Wenn TVO lütet , a nyári turné és a Miss Ostschweiz választásokat a TVO-nak . A Tele Top számára a Top Talk heti beszélgets msorának volt a vezetje 2011 és 2014 között .

Buri jelenleg online boltokat hirdet. Saját táskagyjteményeket tervez. 2015 óta dolgozik Svájcban egy diszkontláncnál, amelyért különféle szerepeket tölt be.

eljegyzés

2001 óta a Camaquito gyermeksegít szervezet nagykövete. Camaquito politikailag és vallásilag függetlenül dolgozik, és elkötelezett az oktatás, a sport és a kultúra mellett Kubában. A szervezet elkötelezett az iskolákban, kórházakban, tánciskolákban, a futballban és a vízellátásban zajló kubai projektek iránt.

web Linkek

Egyéni bizonyíték

  1. Anita Buri. ( Az eredeti emléke 2010. június 9-tl az Internet Archívumban ) Információ: Az archív linket automatikusan beillesztették, és még nem ellenrizték. Kérjük, ellenrizze az eredeti és az archív linket az utasításoknak megfelelen, majd távolítsa el ezt az értesítést. In: Schweizer Illustrierte VIP lexikona . @ 1@ 2Sablon: Webachiv / IABot / www.schweizer-illustrierte.ch
  2. https://www.srf.ch/play/tv/darf-ich-bitten-stars-tanzen-durch-die-zeit/video/anita-buri-virale-taenzeid=0e1ad34b-f50e-4238-b9d7 -258684ee1c9a
  3. mértékletesség. teletop.ch, hozzáférés: 2013. július 10. (német).

Opiniones de nuestros usuarios

Erzsebet Vigh

Köszönöm. A cikk a Buri Anita hasznos volt számomra., Nagyon érdekes cikk a Buri Anita

Imre Borbély

Valami mást kellett találnom a Buri Anita, nem a tipikus dolgokat, amiket mindig az interneten olvasol, és tetszett ez a _változós cikk., Nagyszerű poszt a Buri Anita

Anna Berecz

Tetszik az oldal, és a Buri Anita szóló cikk az, amit kerestem