Brüggemann AnnaAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Brüggemann Anna-ről van szó. A Brüggemann Anna-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Brüggemann Anna-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Brüggemann Anna-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Brüggemann Anna-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Brüggemann Anna-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Anna Brüggemann (született March 24-, 1981-ben a müncheni ) egy német színészn és forgatókönyvíró .

Élet

Brüggemann Anna apja Diethelm Brüggemann germanista volt . Dél -Afrikában , Stuttgartban és Regensburgban ntt fel . 1996 -ban jelent meg elször a kamera eltt a Virus X televíziós thrillerben. Ezt a fszerepek követték különböz televíziós és mozifilmekben, például A falu keresi a gyilkosát (rendez Markus Imboden ), Polizeiruf 110: Resturlaub (rendez Hannu Salonen ), Kleinruppin forever (rendez Carsten Fiebeler ), Oktoberfest (rendez: Johannes Brunner ) és Berlin a tenger mellett (rendez: Wolfgang Eissler).

Brüggemann bátyja a filmrendez, Dietrich Brüggemann , aki vele együtt írta forgatókönyveit játékfilmjeihez, kilenc jelenetet , fusson, ha tudsz, és 3 szobát / konyhát / fürdszobát , amelyben a ni fszerepet is játssza. A szintén közösen megírt Kreuzweg cím játékfilm forgatókönyvét a 2014 -es Berlinalén ezüstmedvével tüntették ki .

A #MeToo mozgalom keretében Brüggemann 2018 -ban kezdeményezett egy akciót Senki babája néven, amely a vörös sznyeges események hagyományos példaképei ellen irányul . A Berlinale részeként és más támogatói demonstrálóan jelentek meg a szokásos magassarkú és kényelmetlenül leleplez ruhák nélkül.

2019 -ben forgatókönyvíróként szerepelt Caroline Link filmjében, amikor Hitler ellopta a rózsaszín nyulat .

Brüggemann Berlinben él. A Német Filmakadémia tagja .

Díjak

Filmográfia (kiválasztás)

játék

forgatókönyv

regény

web Linkek

Egyéni bizonyíték

  1. a b Dietrich Brüggemann a Munzinger archívumban , hozzáférhet 2021. április 25 -én ( a cikk eleje szabadon elérhet)
  2. a b Anna Brüggemann a Munzinger archívumban , megtekinthet 2021. április 25 -én ( a cikk eleje szabadon hozzáférhet)
  3. Florian Schairer: Berlinale 2018: Végül öltözz kényelmesen - a #nobodysdoll harcol a magas sarkú cipk ellen a vörös sznyegen. In: BR.de. Bayerischer Rundfunk, 2018. január 30., archiválva az eredetibl 2018. június 22 -én .;
  4. Brüggemann Anna. In: deutsche-filmakademie.de. Német Filmakadémia , hozzáférés: 2019. március 16 .
  5. Brüggemann Anna díjat kapott a " Trennungsroman " -ért, boersenblatt.net, 2021. május 31., hozzáférés 2021. június 6 -án.
  6. Brüggemann Anna. Ullstein Buchverlage, hozzáférés 2021. március 22 -én .

Opiniones de nuestros usuarios

Fatime Benedek

Meglepett ez a cikk a Brüggemann Anna, érdekesnek találom, hogy milyen jól kimértek a szavak, olyan... elegáns., Végre egy cikk a Brüggemann Anna

Adrienn Pintér

A Brüggemann Anna nyújtott információk igazak és nagyon hasznosak. Jól van

Hanna Lukács

Végre egy cikk a Brüggemann Anna, ami könnyen olvasható., Köszönöm ezt a bejegyzést a Brüggemann Anna

Stella Lázár

Nagyon hasznosnak és élvezetesnek találtam a Brüggemann Anna talált információkat. Ha egy 'de'-t kellene mondanom, talán az lenne, hogy nem eléggé befogadó a megfogalmazása, de egyébként nagyszerű., A Brüggemann Anna szóló cikk nagyon hasznos és élvezetes., A cikk nagyon hasznos és élvezetes