Breitenbach AnnaAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Breitenbach Anna-ről van szó. A Breitenbach Anna-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Breitenbach Anna-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Breitenbach Anna-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Breitenbach Anna-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Breitenbach Anna-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Anna Breitenbach (* 1952 , Hessen ) német író , költ és eladómvész, akit szintén az akciómvészet és a tudományágakon átível mvészet szentel.

Élet

Anna Breitenbach német és politológiát tanult Göttingenben és Tübingenben, és a müncheni német újságírói iskolába járt . Újságíróként dolgozott többek között a Stuttgarter Zeitung és a Süddeutscher Rundfunk Stuttgartnál. Els regénye, az Idegen emberek 2000- ben jelent meg, és elnyerte a 2001-es Squidward Troll-díjat . Anna Breitenbach 2002 óta az Oberschwaben Irodalmi Fórum zsrijének tagja. Els versesköteted, tz. A Land 2003- ban jelent meg. 2004 és 2008 között a baden-württembergi írók támogató csoportjának igazgatótanácsában és zsrijében volt. 2005-ben átvette az Eßlinger Zeitung Friss versek sorozatának szerkesztését és szerkesztését, német nyelv szerzk publikálatlan versei . 2005-tl számos eladás, szómvelet és kiállítás következett. Anna Breitenbach 2009 óta játszik verses slameken . 2011-es éves "természetes lezárás" kampány az esslingeni Mailleparkban. 2012 "Guerilla Gardening" cím videofilm füzetek "átmeneteivel", Werner Reichelt fotómvésszel és videográfussal együtt. A daWanda üzlet megnyitása ugyanabban az évben. 2014-ben egyik versét a Lyrik am Morgen von Bayern 2 sorozatban mutatták be . 2015 a DVA "Versének évkönyvében": "A kortárs költészet legfontosabb hangjai". Kulturfest Esslingen, Stadt im Fluss - "városi költészet", videóeladás Werner Reichelt-szel: "Hozunk szavakat a városba!" 2015-ös "Költk a szlben" cím projekt a 2016. évi baden-württembergi irodalmi napok részeként. "Ház és tanya, dolgok, emberek. Hasznos versek" verseskönyv könyvbemutatója a stuttgarti költészet éjszakáján a stuttgarti városi könyvtárban. LesArt Esslingen, verses tárgyak kiállítása és olvasás a Villa Nagelben. "Annas Abende" felolvasó sorozat a stuttgarti Kulturgarage Lorettában.

Publikációk

 • Idegenek . Demand-Verlag, Waldburg 2000, ISBN 3-935093-06-3 .
 • Tz.föld . Demand-Verlag, Waldburg 2003, ISBN 3-935093-28-4 .
 • kövek . Steinkopf Druck, Stuttgart 2010, ISBN 978-3-00-031235-9 .
 • Gerillakertészet - átmenetek, füzet a filmhez , Werner Reichelt-szel, Stuttgart, 2012.
 • következ sütik . Naptár fotókkal, receptekkel, versekkel, Anne Seubert-nel. Wuerzburg 2013.
 • Konyhai naptár "bárhová" . Anna Breitenbach versei, Maren Profke illusztrációi, Stuttgart 2013.
 • Konyhai naptár II "valahol itt" . Anna Breitenbach versei, Maren Profke illusztrációi, Stuttgart 2016.
 • Ház és udvar, dolgok, emberek. Hasznos versek . Klöpfer & Meyer Verlag, Tübingen, 2016. ISBN 978-3-86351-520-1 .

Kiállítások

 • 2007 Holzwort wortholz a 4. stuttgarti költi éjszaka alkalmából a Wilhelmspalais-ban
 • 2008 HolzSachen az Esslingeni Városi Könyvtárban
 • 2016 "Költi tárgyak és olvasás a LesArt részeként a villa Nagelben, Esslingenben

web Linkek

Egyéni bizonyíték

 1. ^ Rainer Klüting: Anna Breitenbach - Thaddäus-Troll-Preis 2001. Német írók támogató csoportja Baden-Württembergben, hozzáférés 2015. május 29 .
 2. Vita. Anna Breitenbach, megtekintve 2015. május 29-én .
 3. Vita. Fixpoetry , 2015. május 29 .
 4. "már hasznos" Anna Breitenbach. Bavaria 2 , 2014. november 7., az eredetibl 2014. december 2-án archiválva ; megtekintve 2015. május 29-én .

Opiniones de nuestros usuarios

Dominik Máté

Azt hittem, hogy már mindent tudok a Breitenbach Anna, de ebben a cikkben rájöttem, hogy néhány általam jónak hitt részlet nem is olyan jó. Köszönöm az információt

Reka Sárközi

Nagyon érdekesnek találom, ahogy ez a poszt a Breitenbach Anna_ íródott, az iskolás éveimre emlékeztet. Milyen szép idő volt, köszönöm, hogy visszavittél hozzájuk.

Dorina Radics

Néha, amikor az interneten keresel információt valamiről, olyan cikkeket találsz, amelyek túl hosszúak, és olyan dolgokról beszélnek, amelyek nem érdekelnek téged. Tetszett ez a cikk a Breitenbach Anna, mert lényegre törő, és pontosan arról beszél, amit szeretnék, anélkül, hogy elveszne a haszontalan információkban., Ez egy jó cikk a Breitenbach Anna., Ez egy jó cikk a Breitenbach Anna