Boch AnnaAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Boch Anna-ről van szó. A Boch Anna-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Boch Anna-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Boch Anna-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Boch Anna-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Boch Anna-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Anna Rosalie Boch (* 1848. február 10. , Saint-Vaast ( La Louvière ); 1936. február 25. , Ixelles , Brüsszel ) az impresszionizmus belga festje és mvészeti mecénás volt .

Élet

Anna Boch a kagyaggyártó Victor Boch ( Villeroy & Boch ) legidsebb lánya és Eugène Boch festmvész idsebb nvére (18551941) volt.

Az els rajzórákat Isidore Verheyden festtl kapta , aki arra buzdította, hogy folytassa Párizsban a tanulmányait . Anyja kíséretében Boch 1868-ban Párizsba ment, hogy Tony Robert-Fleury mellett tanuljon az Académie Juliannál . Az Académie-n a fiatal fest nagyszer tehetségével vonzotta tanárai figyelmét. 1885 körül találkozott Théo van Rysselberghe festvel . Alapító tagja volt a Société des Vingt (röviden Les Vingt , német Die Zwanzig ), avantgárd mvészek egyesületének, akik Franciaország és Belgium mvészeti cseréjéért kampányoltak.

Boch Anna impresszionistában alkotott alkotásokat , idnként neo-impresszionista módon is, és 1890-ben megvásárolta Vincent van Gogh festményét , a "Vörös szlskertet", amelyet Arles- ban festettek a Société des Vingt kiállításon , ahol testvérével, Eugène-vel is képviseltették magukat. . Felteheten testvére ajánlására tette ezt, aki esetleg anyagi és erkölcsi szempontból támogatni akarta az idközben megbetegedett Van Goghot. A Société des Vingt titkára , Octave Maus a boch testvérek unokatestvére volt. A 1890-Boch szervezett elny aukció a Paul Gauguin . Anna Boch nyílt házat vezetett a progresszív mvészek számára Ixelles-ben, és van Gogh két festménye mellett - 1891-ben megszerezte a másodikat -, amelyet 1907-ben ismét eladott, Gauguin, Georges Seurat , Paul Signac és James Ensor festményeit is , aki benne Szalon fejjel lefelé állt.

Mvek (válogatás)

irodalom

web Linkek

Opiniones de nuestros usuarios

Natasa Gábor

Meglepett ez a cikk a Boch Anna, érdekesnek találom, hogy milyen jól kimértek a szavak, olyan... elegáns., Végre egy cikk a Boch Anna

Georgina Forgács

Végre! Manapság úgy tűnik, hogy ha nem írnak neked tízezer szavas cikkeket, akkor nem örülnek. Uraim tartalomírók, ez egy jó cikk a Boch Anna

Mark Tar

Ebben a Boch Anna szóló bejegyzésben olyan dolgokat tudtam meg, amiket nem tudtam, úgyhogy most már mehetek aludni