Bierbichler AnnamirlAz internet a tudás kimeríthetetlen forrása, akkor is, ha Bierbichler Annamirl-ről van szó. A Bierbichler Annamirl-ről szóló évszázadok és évszázadok emberi tudását öntötték és öntötték a hálóba, és még mindig öntözik, és éppen ezért olyan nehéz hozzáférni, hiszen találunk olyan helyeket, ahol a navigáció nehézkes vagy akár kivitelezhetetlen is lehet. Javaslatunk az, hogy ne szenvedjen hajótörést a Bierbichler Annamirl-re vonatkozó adatok tengerében, és hogy gyorsan és hatékonyan elérje a bölcsesség minden kikötőjét.

Ezt a célt szem előtt tartva tettünk valamit, ami túlmutat a nyilvánvalón: összegyűjtöttük a legfrissebb és legjobban megmagyarázott információkat Bierbichler Annamirl-ről. Emellett úgy alakítottuk ki, hogy könnyen olvasható legyen, minimalista és kellemes dizájnnal, biztosítva a legjobb felhasználói élményt és a legrövidebb betöltési időt. Megkönnyítjük a dolgát, hogy Önnek csak azzal kelljen foglalkoznia, hogy mindent megtudjon a Bierbichler Annamirl-ről! Ha tehát úgy gondolod, hogy elértük a célunkat, és már tudod, amit tudni akartál Bierbichler Annamirl-ről, akkor örömmel látunk újra a sapientiahu.com nyugodt tengerében, amikor újra feléled a tudásvágyad.

Annamirl Bierbichler (* December 7-, 1946-os a Ambach am Starnberger Anna Maria Bierbichler; May 27-, 2005-ös a Penzberg ) volt német színészn .

Élet

Bierbichler Annamirl egy Ambach am Starnberger See-i mezgazdasági családból származott. A középiskola elvégzése után 1965 és 1982 között pincérként dolgozott szülei Gasthof Fischmeisternél . Öccse, a színész Josef Bierbichler révén a hetvenes évek közepén megismerkedett Herbert Achternbusch rendezvel , akit 1976-os Bierkampf cím filmjében minden színészképzés nélkül leadott . A következ film, a Servus Bayern , vágatlan, 17 perces monológjelenete érdemelte ki els jelents figyelmét .

Megkapta a vezet szerepet a dokumentumfilm film boszorkányok által filmes Luisa Francia . Azóta játszott számos filmben, fleg irányítása alatt Achternbusch, aki szintén részt vesz neki, mint egy színpadi színészn a világ premierje játékát Weg a Münchner Kammerspiele 1985 .

Az Achternbusch járulékos tolmácsaként Bierbichler Annamirl állandó társává vált a nyilvános fellépéseken is. A Die Olympiaiegerin-ben (1983) az édesanyját alakította , a következ filmben Rita Ritter bajuszos volt, is többnyire a színházban dolgozott az irányítása alatt.

Bierbichler Annamirl 58 éves korában rákban halt meg.

Filmográfia

 • 1976-os sörharc
 • 1977 Helló Bajorország
 • 1979 A Komantsche
 • 1979 boszorkányok
 • 1981 A néger Erwin
 • 1981 Az utolsó lyuk
 • 1982 Az idióta
 • 1982 A szellem
 • 1983 Az olimpiai bajnok
 • 1983 Ritter Ritter

irodalom

web Linkek

Egyéni bizonyíték

 1. Meghalt - Bierbichler Annamirl . In: Der Spiegel . Nem. 2005. 2005. 23. , pp. 194 ( online ).

Opiniones de nuestros usuarios

Mariann Szabados

Valami mást kellett találnom a Bierbichler Annamirl, nem a tipikus dolgokat, amiket mindig az interneten olvasol, és tetszett ez a _változós cikk., Nagyszerű poszt a Bierbichler Annamirl

Tamas Ferenczi

A nyelvezet réginek tűnik, de az információk megbízhatóak, és általában minden, ami a Bierbichler Annamirl íródott, nagy bizalmat ad., Nagyon érdekesnek találtam ezt a cikket a Bierbichler Annamirl

Tunde Puskás

Ebben a Bierbichler Annamirl szóló bejegyzésben olyan dolgokat tudtam meg, amiket nem tudtam, úgyhogy most már mehetek aludni

Julia Bereczki

Nagy felfedezés ez a cikk a Bierbichler Annamirl és az egész oldalról. Egyenesen a kedvencek közé kerül., Nagyszerű felfedezés ez a cikk a Bierbichler Annamirl és az egész oldal